PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11726}
7,5 303 tys. ocen
7,5 10 1 303372
6,9 41 krytyków
Dirty Dancing
powrót do forum filmu Dirty Dancing

Heheh

ocenił(a) film na 8

Film fajny, ale mam jedno pytanie, kto tlumaczyl tytul na polski???

ocenił(a) film na 10
Bartek_P_

powtarzasz się
Film fajny, ale mam jedno pytanie, czemu Ty nigdy nie czytasz komentarzy innych? Sprawa tłumaczenia tego tytułu była poruszana już wielokrotnie. Polecam lekture innych komentarzy przed dodaniem własnego. Tak w co piątym komentarzu pojawia się Twoje pytanie i zaczyna to byc już troche nudne.

ocenił(a) film na 8
lucky_2

Co??
Ja nie bede formowal moich pytan odnosnie tego co juz bylo wczesniej napisace, kazdy moze pisac tutaj co chce, a jezeli sledzisz moje komentarze i staly sie dla ciebie nudne, to moze powiniennes zaczac komentarze kogos innego??

ocenił(a) film na 10
Bartek_P_

To może lepiej nic nie pisz
Skoro masz gdzieś to co inni piszą to może lepiej nic nie pisz.
Skopiować czyjś komentarz to potrafi każda małpa. Ale rozpocząć dyskusje o filmie to już potrzeba troche inteligencji.

Sprowokowany tym co napisałeś przeczytałem Twoje komentarze i faktycznie są pozbawione treści, a tylko nieliczne są dłuższe niż jedno zdanie.

Każdy moze pisac tutaj co chce, ponieważ twórcy filmwebu założyli, że ludzie są choć troche odpowiedzialni.

ocenił(a) film na 8
bjb76

Wez sie walnij
co ty sugerujesz ze ja kopiuje czyjesc komentarze??? a co do mojej odpowiedzialnosci to moja sprawa i bede pisal o filmach co mi sie podoba

ocenił(a) film na 8
lucky_2

No bo po co
Jak ktoś nie czyta komentarzy innych przed dodaniem swojego to znaczy, że uważa że ma wiele do powiedzenia, a zarazem uważa że to co sądzą inni jest niewiele warte...