Zawsze myślałem że ten film jest dobry choć go nie oglądałem. Miałem okazje zobaczyć go w Nowy Rok. Film przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Tak dennego filmu po prostu nie widziałem. Fabułę oceniam na 1,5/10, muzyka może wywindować jedynie jego ocenę na 2. Niby taki klasowy film a wg. mnie totalna klapa :/
Chyba nie lubisz tańczyć a muzyka Cię w ogóle nie rusza skoro dajesz mu aż tak złą ocene.
Szczerze mówiąc to lubię to i to, ale film po prostu nie iwem czemu strasznie mnie rozczarował. Oglądałem kilka filmów o podobnych tematach tanecznych i podobały mi się o wile bardziej.
A które z tanecznych filmów podobały się Tobie bardziej? :) Wiem, że ocena jest sprawą niezwykle subiektywną, ale zapytam: co takiego miały czego zabrakło DD? :)
Mnie też ciekawi co to za filmy. Bo jak dla mnie "Dirty Dancing" jest bezkonkurencyjny. Ale chętnie poznam twoje typy.
Zgadzam sie z Tobą...Tez slyszałam ze to klasyk itd. i ostatnio leciał na polsacie i co ?? To jest żałosna nuda i zmuła... Tance jakas muza za syche fabuła badziem Patrick swayzie swieci brzydota i wiocha...Starosc nie radosc ;/ :P
Facetom Patrick nie musi się podobać ;P Jak dla mnie on w tym filmie jest baardzo przystojny i świetnie się rusza!
A oczekiwałaś muzyki rodem z wiejskich dyskotek na które młodzież uwielbia chodzić ? hehe techno i disco polo jeeaaaaa...hehehe
O ja się z tym nie zgadzam szczególnie z opinią "martuss912" krtytkuje dirty dancing a sam ma w ulubionych filmach Step up- Taniec zmysłów, który ma bardzo zbliżoną fabułe do Dirty dancing!!!Krytykuje a sam kompletnie jest w te sidła wciągnięty!!Przeczytajcie sobie opis tego filmu!!!Oj "martuss912" wiedz że przesadziłeś!!Nie lubi DIRTYY DANCING a taniec zmysłów uwielbia!!!!:(:(:(
A i tak przy okazji facetom nie musi się podobać Patrick Swayze jak na tamte swoje 34 lata, to jest super gość, przystojny itp.spoko.Teraz wygląda inaczej!!!
A mnie osobiście Step Up też się podobał, i to nie chodzi tylko o zbieżność obu filmów, ale wykonanie: gra aktorów, muzyka itd i moim zdaniem Step Up bije w tym momencie na głowę Dirty Dancing (cześć pierwszą)
Masz rację-każdy ma inny,różny gust,jednak raczej w mniejszości są Ci,którzy uważają Dirty Dancing za kiepski film... DIRTY DANCING jest moim ulubionym filmem i ZAWSZE będe go bronić!! :-)
No wiecie ... ja uwielbiam właśnie taką starą muzykę jak w Dirty Dancing , niektórzy wolą jakiś amerykański hip hop jak w Step Up ... ale szczerze mówiąc nie widze nic nadzwyczajnego w Step Up i nie ma powodów żeby się nim zachwycać . A porównania między tymi filmami w ogóle nie widze bo DD jest bezkonkurencyjny.
heh. nikt nie powiedział że Step Up trzeba się zachwycać, ale skoro tak, to tym bardziej nie ma nic nadzwyczajnego w Dirty Dancing. Po prostu zwyczajny (dla mnie nudnawy) film. :]
Dirty Dancing mi się naprawdę bardzo spodobał. Kocham muzykę ;] 'Hungry eyes' i 'Time of my life' - cool ;]