PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11726}
7,5 303 tys. ocen
7,5 10 1 303372
6,9 41 krytyków
Dirty Dancing
powrót do forum filmu Dirty Dancing

To jest mój drugi temat i jak wspomniałem w pierwszym nie pierwszy raz ten film oglądałem ale muszę powiedzieć ten film to rewelacja KLASYKA FILMOWA nie powinno być osoby która nie oglądała tego filmu!!! Wszystkie te tematy które są napisane niepochlebnie na film "Dirty Dancing" (chylę czoła), to są osoby które nie znają się całkowicie na filmach!!!!! Niech lepiej sprzedadzą telewizor bo i tak dla takich osób nie będzie on robił żadnego pożytku! Łatwiej niech się zajmą zbieraniem znaczków!! Możliwe że te osoby które napisały tak źle na ten film to osoby które nie lubiły np. Patricka Swayze lub Jennifer Grey, a w głębi duszy zakochali się w nim. Gdy u mnie w rodzinie ktoś nie znał tego filmu (mało taki osób, śladowe ilości) od razu pokazywałem i nie ważne ile kto miał lat każdemu się to podobało!!! Jest to po prostu klasyka FILMOWA!!! Pozdrawiam wszystkie te osoby które pochwaliły ten film bo te osoby są naprawdę mądrymi ludźmi!!

ocenił(a) film na 10
kostek1147

przepiękny,wzruszający i nie banalny film!Niektórzy mówią ,że jennifer nie pasowała do tej roli-aa mi się podobało.Może nie była boginią piękna ,ale bardzo fajnie zagrała Baby :)oglądałam ten film 100 razy ,ale wczoraj obejrzałam 101 heh:)i znów te same emocje.Najbardziej podobała mi się para -taka dziewczyna z czarnymi włosami i taki chłopak co na końcu on ją obrudzil i ona robiła piruety a ten jej sukienkę tak fajnie "popychał"nie wiem jak to nazwać:)i na początku jak Baby weszła z arbuzem to oni też zajebiście seksownie tańczyli ,że ona opierała się jedną nogą o jego biodra i tak odchyliła się do tyłu fajnie fajnie XD