PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11726}
7,5 303 tys. ocen
7,5 10 1 303330
6,9 41 krytyków
Dirty Dancing
powrót do forum filmu Dirty Dancing

Nie podoba mi się

ocenił(a) film na 3

Rzadko komentuje filmy, które mi się nie spodobały, ale w wypadku Dirty Dancing zrobię wyjątek. Nie rozumiem co spowodowało tak wielką popularność tego nie za fajnego filmu. Mógł to być taniec przeżywający w tamtym okresie wielki bum tak jak pamiętana do dzisiaj macarena. Taniec to jednak nie wszystko, choć tan finałowy z "Wirującego seksu" może wydawać się bardzo efektowny. Do mnie jednak jakoś ani taniec ani ten film nie trafił. A Patrick Swaize nie był tak zachwycający jak niektórzy twierdzą.

entyn

Racja
A ja się z Tobą zgadzam w 100% ja ledwo przebrnęłam przez ten filmik, a jeszcze to tłumaczenie :)))))))))))))))))))))

ocenił(a) film na 10
entyn

co ty?
co ty gadasz!???! to byl tak zajebisty film ze glowa mala! musial byc jakis element (scena) ktora Ci sie podobala np.: muzyka, obsada, fabula? Pozdrawiam

użytkownik usunięty
oska_2

Helooooo:)
hej !
Tak tak.Jak najbardziej się zgadzam z tobą!
Tak trzymaj!!
P.S.Pozdrówka dla Ciebie :)

ocenił(a) film na 10

oooo....
oooo... jak widze nie jestem sama ! dziekuje za pozdrowienia i odpowiedz mala! ;-)

Pozdro ....

użytkownik usunięty
oska_2

no ba!...:)
Ten film jest super! Bym go oglądała z 1000 razy! Masz moze ścieżke piosenki z tego filmu ?? Gdybyś mi podała bym była bardzo wdzieczna :) Czekam na odp. papaptki

ocenił(a) film na 10

oczywiscie...
oczywiscie ze mam! napisz mi list (z mijej stronki) . pamietaj zeby napisac co Ci jest potrzebne !!!

papa i pozdro

użytkownik usunięty
oska_2

superrrr....:)) !
Super! Moglabys przeslac mi ja mailem? Bylabym bardzo wdzieczna.Bardzo mi na tym zalezy.
P.S. z Gory-dzieki oSKa!

ocenił(a) film na 10

linki...
mailem dostaniesz linki!!! : jest tam wiele ciekawostek dotyczacych filmu, mp3 itp

pozdro

ocenił(a) film na 10
entyn

chyba żartujesz?
film był świetny, może po prostu nie trafił w twój gust. Lubimy takie obrazy, ale nie lubimy patricka Swayze :)