Jaka jest Wasza ulubiona piosenka z Dirty Dacing? :D ja uwielbiam "Be my Baby" i "Hungry eyes". Oczywiscie "Time of my Life" też jest boskie, ale tamte 2 lubię najbardziej :]
TOP 3
1. She's like the wind
2. The time of my life
3. Will you love me - The Shireless
To może i ja wybiorę tą "najlepszą", chodź naprawdę uważam cały soundtrack za SUPER : ) Bez zastanowienia ... She's Like The Wind
Jak słyszę ''The time of my life'' zaczynam wariować i chce mi się tańczyć.. xDD
Przypominaja mi się moje początki w tańcu, więc chyba ta jest moja ulubiona.. ;> xD
mam do was pytanko jak sie nazywała ta piosenka która leciała w momencie jak Johnny uczył Babe tanczyć?
Lubie całą ścieżkę dźwiękową ale szczególnym sentymentem darzę "She's like the wind" & "Hungry eyes" :)
Chociaż lubię Black Eyed Peas to nienawidzę, kiedy piękna piosenka jest zamieniana w jakieś komercyjne gów..o :( chodzi mi oczywiście o piosenkę time of my life... jest moją ulubioną z tego filmu! :) no i ewentualnie stay just a little bit longer (nie wiem, czy tak leciał ten tytuł)
Oglądałam go chyba z milion razy. Nawet dziś jak leciał w telewizji to musiałam obejrzeć!! :D
Oglądałam wczoraj po raz kolejny i dopiero dzisiaj zdecydowałam się na ocenę 9. Z ulubionych piosenek to: Hey baby, Stay, Love is strange, The time of my life, Wipeout, Be my baby, Do you love me, Will you love me tomorrow. Genialne piosenki.
Cry to me - rewelacyjnie zmysłowa piosenka towarzysząca świetnej scenie w tym filmie i She's like the wind, pełna smutku i bólu, ale za to ile w niej miłości i tęsknoty. Zawsze mam ciary jak słucham tych dwóch tytułów :-)
amen-She's like the wind jest nieziemska,szkoda ,że Patrick nie był też piosenkarzem bo słychać,że ma dobry głos i piekną barwe