PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11726}
7,5 303 tys. ocen
7,5 10 1 303372
6,9 41 krytyków
Dirty Dancing
powrót do forum filmu Dirty Dancing

Dla mnie ten film jest żałosny. Uwielbiam filmy o miłości, ale on jest taki płytki i bezsensownie napisany, kiczowoato zrobiony, że jak tylko zaczyna lecieć w telewizorze to go wyłączam.

ocenił(a) film na 10
Szkm

Jeśli ktoś patrzy na ten film ot.. tak. nie znając jego historii to można ta myśleć.

Szkm

Żałosny może nie jest, ale to nie mój klimat i w porównaniu do "Gorączki sobotniej nocy" rzeczywiście bida z nędzą.

użytkownik usunięty
Szkm

'lecieć w telewizorze'? no cóż, dobór słów zniewalający i... powalający. moim zdaniem film zachwyca, oczarowuje widza. nie każdemu musi podobać się 'dirty dancing', ale nazywanie go 'żałosnym' jest jednoznaczne z ignorancją. pozdrawiam ;)

Szkm

Powiem tak: gdy obejrzałam ten film po raz pierwszy średnio mi się spodobał. Obejrzałam po raz drugi,wczoraj dokładnie i zmieniłam swoje nastawienie. Końcowa scena jest fantastyczna. Cudne piosenki,Patrick...
ten film to nie arcydzieło,ale jest naprawdę bardzo,bardzo dobry. I taka będzie moja ocena. 8/10

ocenił(a) film na 8
Szkm

No, cóż. Jak dla mnie ten film jest "płytki", ale co z tego? Młoda, jeszcze nie kobieta, zakochfdhufdhje się w biednym, przystojnym tancerzu. No i co z tego? Uwielbiam ten film i chociaż raz mogę dzięki niemu zatracić się w tej banalnej historii, która jest po prostu piękna. Nie jedna dziewczyna (włącznie ze mną) marzy o tym, żeby przeżyć taką historię.
Aha, i podaj mi film o miłości, który nie jest płytki, proszę.

ocenił(a) film na 9
urinmyveins

"Wichrowe Wzgórza" - chyba, że płycizną można nazwać wyniszczanie życia innym.

ocenił(a) film na 8
Szkm

"Pozwólcie, że powiem moje zdanie."? Pogadajmy po polskiemu.

ocenił(a) film na 9
nikalil_

Bywa i gorzej.