27 październik, godzina 20:00
29 październik, godzina 00:50
29 październik, godzina 14:35
30 październik, godzina 08:55
Ja nie mam żadnego problemu, raczej Ty go masz. Tylko napisałem jak powinno być poprawnie, tyle.
27 dzień października, a nie 27 miesiąc październik.
Yy Hanne Montane?? Jak ją lubisz to oglądaj, nie bronię Ci :) A Twój wpis no cóż pełna kulturka, nie warto komentować takich bezmózgów.
Nie bede wklejal tu twoich żałosnych odzywek do innych w tym temacie bo mi sie nie chce. Mam ciekawsze zajecia niz granie w ping ponga. Nara.
No wreszcie dotarło, cieszę się. Szkoda tylko, że nie ja tu byłem żałosy :) Pozrawiam.
Myślałem, że skończyliśmy pyskówkę. Trudno.
Z okazji dzisiejszego święta narodowego nie będe nikogo szkalował ale jak tam sobie chcesz.
Bez pozdrowień.
Skończyliśmy, więc po co jeszcze się odzywasz? No ale cóż, dobrze, że chociaż od święta potrafisz się bez tego obejść, bo widzę w dzień powszedni sprawia Ci to trudność. Bez pozdrowień, z wyrazami współczucia.
a co mnie obchodzi, że się czepnąłeś jak rzep psiego ogona i udajesz kulturalnego typa :)
nie odp to ja nie bede pisał, proste czy mam przeliterować?
Ja nie muszę udawać, w przeciwieństwie do niektórych :) Dobra jak Ty nie potrafisz, to ja to zakończę i nie napiszę już żadnego komentarza. Ale wiesz, jak chcesz to mnie jeszcze pobluzgaj, może Ci ulży.