PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11726}
7,5 303 tys. ocen
7,5 10 1 303414
6,9 41 krytyków
Dirty Dancing
powrót do forum filmu Dirty Dancing

pierwsza czesc moze buty czyscic pierwszej czesc dirty dancing! Jedynka to beznadzieja przez duże B! Staroć, taniec sztywny, wydumana historyjka , najpierw facet jej wręcxz nie lubi, a potem sie zakochuje, poza tym, nie widac w tym filmie zadnej namiętności! uh.... Havana nights rulezzz!!

ocenił(a) film na 9
Donka

trzeba jeszcze te historie umiejscowic w czasie....

Leehow

wiem, masz racje... ale cholercia.. no 'the graduate', 'taxi driver' tez sa stare, a swietne! Po prostu ten film mi sie nie podobał i wedlug mnie klasyka nie musi byc dobra zawsze nie? :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Donka

Dirty Dancing 2 to dopiero jest pełna beznadzieja, w tym nie ma żadnej namietności, to jest pełny kicz! W ogóle się z tobą nie zgadzam. Klasyka to podstawa i na tym powinno się zakończyc!

ocenił(a) film na 10
Ada

Popieram....2 beznadziejna...kiczowata, mocno naciągana.

ocenił(a) film na 10
Donka

LUDZIE A MUZYKA??? DIRTY DANCING 2 FAKT LIPA STRASZNA ALE CZEMU SIĘ 1 CZEPIACIE? SZTYWNY TANIEC? CIEKAWE JAK TY TAŃCZYSZ? TO CHYBA BARDZIEJ ZAZDROŚĆ!!!???

ocenił(a) film na 8
ruda33333

Sam nie wiem.. szczerze? Mi sie obie podobaly. Ale wiadomo, sentyment do pierwszej ;)

ocenił(a) film na 7
Donka

Hm mi też bardziej podoba się Dirty Dancing Havana Nights :D W jedynce tez zauwazylam ze ten taniec sztywny i to zachowanie Johnnego. Pozdrawiam

Donka

dziewczyno NAJPIERW była pierwsza część:)
to jest już klasyka! Przeczytaj jeszcze raz swoją wypowiedź bo chyba coś poplątałaś:P
ja tam bardzo lubię obie części;)

kada007

CO ZA BEŻNADZIEJNIE GŁUUUUUUUUUPI TYTUŁ JAKBY NIE MOGLI NAZWAC PO PORSTU IRTY DANCING

ocenił(a) film na 10
Donka

Właśnie taniec moim zdaniem był o wiele lepszy w jedynce. No i jedynka była pierwsza. I lepsze był oto że nie od razu było oh ah i w ogóle kocham Cie tylko najpierw trochę się tam gimnastykowali zanim coś tam miedzy nimi zaszło. 2 było świetna ale jedynka była jeszcze świetniejsza. I Patric Swayze ma lepsze ciałko:)