PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11726}
7,5 303 tys. ocen
7,5 10 1 303372
6,9 41 krytyków
Dirty Dancing
powrót do forum filmu Dirty Dancing

kocham..

użytkownik usunięty

uwielbiam ten film..
moge go ogladac godzinami i te przeboje..
nie ma lepszych!
nikt nie pobije swayze'go i jenifer grey!!!
po prostu FILM WSZECHCZASOW =)))

użytkownik usunięty

Ja tez uwielbiam ten film!Od czasu kidy go poraz pierwszy ujrzalam nie moge przestac tanczyc.KOCHAM ten film i muzyke....Tego nie da sie opisac!

użytkownik usunięty

Ja też uwielbiam ten film i myślę że druga część nigdy nie dorówna pierwszej. Pewne jest też to, że nikt nie zatańczy tak bosko jak Patrick Swayze i Jennifer Grey!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

A czy wy też tak mieliście??? Ja jak pierwszy raz obejrzałam Dirty Dancing to od razu przewinęłam taśmę i obejrzałam raz jeszcze...:-) I do dzisiaj po prostu kocham ten film... A mój brat śmieje się, że jest straszny, ale to dlatego że mu sie Baby baaardzo nie podoba;-)

błehehe! twoj brat ma racje :D nie lubie pierwszej czesci, a dwojka jest o niebo lepsza wedlug mnie ;) a baby... uh sztywniara!! :D 3majcie sie!

ocenił(a) film na 10

Mój najlepszy film. Przy nim naprawde ryczałem

tom_19

Jedynka to klasyk, widziałam ze 100razy najpierw na vhs potem dvd!!!
Rewelacja, nogi same chodzą jak się go ogląda.
2 obejrzałam bo był przez moment Patrick i się podniecałam przez 2h:D

ocenił(a) film na 10

właśnie to jest najlepsze w tym filmie że go można oglądać tyle razy i nigdy się nie nudzi:)

ocenił(a) film na 10

ma prośbe jeżeli ktos posiada ten film czy mugby sie ze na skontaktować i mi go udostępnić
to moje gg : 2398399
mój adresik :kasia.chwila@interia.pl

ocenił(a) film na 7
kasia_chwila

ey prosze niech mi też ktoś prześle bardzo mi zależy
gg: 6200520
e-mail: ewet92@op.pl

ocenił(a) film na 7
eweska

Eee ja juz nie potrzebuje mam już na kompie. No i film mi sie bardzo spodobaał ma takie coś w sobie ach

użytkownik usunięty

tez kocham ten film :) muzyka jest cudna i jeszcze duzo pokolen bedzie zachwycalo sie tym arcydzielkiem :) i tez ogladam go w kolko i nigdy mi sie chyba nie znudzi :))) i baby jest slodka :P

ocenił(a) film na 10

przenajLepszy.jak miŁość prawdziwa.nic dodać.nic ująć.mistrzostwo świata.

ocenił(a) film na 9

Magiczny.... Nie wiem, dlaczego niektórym 2 część podoba się bardziej. Owszem, filmik przyjemny, ale nie zapada w pamięć jak jedynka.