PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11726}
7,5 302 tys. ocen
7,5 10 1 301621
6,7 51 krytyków
Dirty Dancing
powrót do forum filmu Dirty Dancing

wie ktos co to za kawałek, gdy Bebe przychodzi to pokoju głównego bohatera i zaczynają tańczyc taki spokojny kawałek i potem seksik jest..nawet jak sciągałem sound track tego filmu to tam tego nie ma, wiec jesli ktos wiec co to za utworek to niech wpisze..pozdro

ocenił(a) film na 10
lawniczakpio

wiem,że jak Frances wchodzi do pokoju to leci piosenka "these arms of mine"

aga_30

dzieki ale potem zaczynają tańczyć przy innym kawałku..ale w kazdym razie dzięki

ocenił(a) film na 9
lawniczakpio

Piosenka nosi tytuł "Cry To Me", a śpiewa Solomon Burke.

ocenił(a) film na 10
lawniczakpio

Tak "Cry To Me" to świetny kawałek do seksiku :-)) Warto podkreślić, że to kompozycja Berta Russella - jednego z gigantów kompozytorskich w historii mizyki rozrywkowej. To kompozytor takich kawałków jak "Twist And Shout", "Tell Him", "Everebody Needs Somebody To Love" czy "Piece Of My Heart" słynnego z wykonania Janis Joplin.

ocenił(a) film na 10
lawniczakpio

Tak "Cry To Me" to świetny kawałek do seksiku :-)) Warto podkreślić, że to kompozycja Berta Russella - jednego z gigantów kompozytorskich w historii mizyki rozrywkowej. To kompozytor takich kawałków jak "Twist And Shout", "Tell Him", "Everebody Needs Somebody To Love" czy "Piece Of My Heart" słynnego z wykonania Janis Joplin.

darek_3

dzięki bardzo za pomoc..juz sciągam..pozdro

ocenił(a) film na 10
lawniczakpio

Tak w ogóle to ten kawałek znajduje się na płycie "Ultimate Dirty Dancing", która obejmuje wszystkie utwory ze ścieżki dżwiekowej filmu w kolejności w jakiej pojawiają się w nim, niegdyś objęte, że przez płyty "Dirty Dancing" i "More Dirty Dancing"
Polecam ściągnięcie tej płyty a najlepiej jej zakup :)

ocenił(a) film na 10
lawniczakpio

Ta piosenka to"Cry to me". Niestety nie wiem kto to śpiewa ale tekst znajdziesz winternecie. Pozdrawiam