Dokladnie, chyba najlepszy film o tancu. I do tego ta wspaniala muzyka. Uwielbiam ten film :) Druga czesc za to jest dla mnie nieporozumieniem.
Po 20 latach mego pięknego życia po raz pierwszy oglądnęłam ten film i muszę powiedzieć jedno GENIALNY, świetna muzyka, a Patrick Swayze wprost cudownie tańczy, ponadczasowy musical.
Oj ja również uważam ten film za najlepszy film o tańcu (przynajmniej z tych jakie ja oglądałam). Widziałam go już cztery razy i pewnie na tym się nie skończy. Podoba mi się w tym filmie muzyka, ten klimat ale przede wszystkim główny aktor bez koszulki...:D
Może mi się aktor bez koszulki nie podobał, ale film uważam za najlepszy z możliwych!
Krytyków odsyłam na bezludną wyspę, niech tam tańczą waląc palcami w bębenki... Osiołki!
Ja zgadzam się ze wszystkimi (aczkolwiek co do tej koszulki to mi tam sie podobał bez;p) i od siebie mogę dodać ze DD jest o wiele lepszy od DD2 (oczywiście jak dla mnie, ale rzecz gustu i każdy może mieć inne zdanie)...ogólnie bardzo lubię oglądać Patricka w filmach...dość przyjemnie sie na niego patrzy a do tego gra tez nie najgorzej ;p Mogę ten film oglądać non stop i jest to jeden z nielicznych filmów o tańcu jaki w ogóle mi sie spodobał...
Zgodzę się co do tego że DD było o niebo lepsze z DD2. Nie ma porównania (przynajmniej dla mnie) :)