Dla ciebie wszystko

The Best of Me
2014
7,3 80 tys. ocen
7,3 10 1 79794
5,3 6 krytyków
Dla ciebie wszystko
powrót do forum filmu Dla ciebie wszystko

Zdecydowanie najgorsza adaptacja ze wszystkich książek Sparksa. Aktorzy nie potrafią grac, najgorsza młoda Amada, film nie do wytrzymania! Wielki błąd w obsadzie dorosłego Dawsona- aktor grający w "Pamiętnik" poważnie? Miała byc komedia romantyczna a wyszedł film bez wyrazu...

magdalenka92

dokładnie, podpisuje się pod tym. Nie zdarzyło mi się nigdy abym film na podstawie książki Sparks przewijała , wynudziłam się strasznie, ciągnął się jak flaki z olejem niestety. Zawiodlam się strasznie ;/

magdalenka92

dokładnie, a koniec jest najgorszy :P

ocenił(a) film na 5
KristenStewart

pomysł byl swietny ale wykonanie? okropne.

magdalenka92

chciałabym zauważyć, że w The best of me nie gra Ryan Gosling.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
magdalenka92

Rzeczywiście aktorstwo to słabizna, mimo iż aktorzy ogólnie całkiem nieźli - Liana Liberato całkiem dobrze grała w innych filmach. Jedynie młody Dawson daje radę. Rola jego ojca też dobrze zagrana. Fabuła ma potencjał, ale trochę mi momentami zalatywało filmem klasy B, szczególnie gdy aktorzy mówili o swoich uczuciach - mnóstwo patosu, za to mało realizmu.

ocenił(a) film na 7
magdalenka92

e tam, jak dla mnie najgorszą ekranizacją książki Sparksa był "Szczęściarz" ;)

ocenił(a) film na 5
magdalenka92

zgadzam się...ksiazke tez mi sie zle czytalo a film taki sredni a liczylam na znacznie wiecej. Aktorzy zle zagrali nie wczuli sie w swoja role, sztuczni. I te teksty tak nudne. Niestety a szkoda.

ocenił(a) film na 6
magdalenka92

Mi sie podobała wlasnie młoda Amanda,zagrała to szaloną i zwariowana dziewczynę-taką samą jak ja autor opisał w książce :)
Ogólnie film nie wywarł na mnie wrażenia. Książka lepsza jak to zazwyczaj bywa...