Dla ciebie wszystko

The Best of Me
2014
7,3 80 tys. ocen
7,3 10 1 79794
5,3 6 krytyków
Dla ciebie wszystko
powrót do forum filmu Dla ciebie wszystko

Niesamowity

ocenił(a) film na 10

Piękniejszego filmu w swoim życiu nie widzialam. <3 Cudowny.

AngelikaRo

Dołączam się. Piękny i smutny.. ukazujący obraz prawdziwej miłości i wielkiego poświęcenia. Brak słów, a końcówka... Warto zobaczyć!

ocenił(a) film na 10
moviefun006

Nie wiem jak u Was ale u mnie w kinie nawet faceci płakali. Dołącze do nich mojego Szwagra ktory jest czlowiek kamień. A film go ruszył :) POzdrawiam.

użytkownik usunięty
AngelikaRo

Końcówka mnie dobiła.

AngelikaRo

Mi również się podobał, zmusza do naprawdę głębokiej refleksji. Mi pomógł w uporządkowaniu swoich emocji i myśli :) Dobra muzyka i przepiękne zdjęcia.

ocenił(a) film na 5
Ziqu

Dla mnie mega porażka. TANIE romansidło. Po 30 min filmu wiadomo było jak film będzie toczyć się dalej.. A akcja z przeszczepem serca? tani harlequin. Jak dla mnie zmarnowanie pieniądze jeżeli chodzi o seans w kinie. Strasznie groteskowy i przewidywalny, jakiekolwiek wzruszające momenty do przewidzenia... Tanie romansidło, które zyskało popularność strasznie dobrą reklamą...

ocenił(a) film na 5
xsylwiia

Autor chyba myślał, że jeżeli sprzeda coś napisanego przez Nicolasa Sparksa, to zyska sławę i ogólne wielkie wow. Moim zdaniem trochę się przeliczył i znając życie w książce jest to wszystko ukazane w milion razy lepszy sposób

ocenił(a) film na 9
AngelikaRo

Na prawdę piękny <3 strasznie mi się podobał ,ale jedynym minusem jest to,że dość mocno różni się od książki :/
Dlatego wszystkim polecam przeczytać powieść przed czy po filmie, jak wolicie,ale na prawdę warto bo film był mocno okrojony. Mimo to 9/10 za film <3