Kocham tą książkę i właśnie jego sobie wyobrażałam w głośnej roli;(
-
ja czytałam książkę i wyobrażając sobie właśnie jego płakałam jak małe dziecko któremu ktoś zabrał lizaka...
Czytając książkę niekoniecznie widziałam jako głównego bohatera Jamesa Marsdena, ale może nie będzie tak źle.
Tylko czy bohaterowie w książce nie byli nieco starsi???
Mieli chyba 40 lat, o ile dobrze pamiętam, albo tuż po 40-stce. Paul miał 40, Marsden ma 40, Monaghan ma prawie 40... czyli w sumie powinno pasować.
Właśnie się dowiedziałam, że miał grać główną rolę. Idealnie by pasował, natomiast do Jamesa nie jestem przekonana.
czekam z niecierpliwością na film ksiązki nie czytałam jeszcze ale mam zamiar i równierz uwazam że paul by świenie tu pasował jak mało kto co do jamesa hmmm jest ok ale paula nikt nie zastąpi ... ;C
Paul Walker pasowałby idealnie, to prawda. poza tym mam słabość do niego - z wyglądu mój ideał faceta. był bardzo przystojny... ale James nie jest taki znowu najgorszy. też jest przystojny, w sumie to nawet pasuje do filmu, choć wyobrażałam sobie że główny bohater książki ma bardziej ostre rysy twarzy. nie jest źle - czasem wybierają gorzej na zastępstwo.
zresztą jedno jest pewne - na filmie będę ryczała jak bóbr, czyli tak jak na książce ;)