Dla ciebie wszystko

The Best of Me
2014
7,3 80 tys. ocen
7,3 10 1 79794
5,3 6 krytyków
Dla ciebie wszystko
powrót do forum filmu Dla ciebie wszystko

Kocham tą książkę i właśnie jego sobie wyobrażałam w głośnej roli;(
-

Kinomaniaczka_tvd

;(
Zastąpi go James Marsden.

hooda89

wiem i wcale mnie to nie cieszy :( a ty jak to widzisz?

Kinomaniaczka_tvd

To już i tak nie będzie to samo, bez względu na to, kogo by wzięli :(

hooda89

niestety tak :( on był idealny na ta role,zawsze widziałam jego,moje marzenie to było :(

Kinomaniaczka_tvd

Nic dziwnego, ale wiesz co? Biorąc pod uwagę końcówkę i Paula w tej roli... ryczałabym jak bóbr...

hooda89

w sumie masz rację...

ocenił(a) film na 9
hooda89

o jakim Paulu mówicie ?

Justeenqa

Walkerze.

ocenił(a) film na 9
hooda89

ja czytałam książkę i wyobrażając sobie właśnie jego płakałam jak małe dziecko któremu ktoś zabrał lizaka...

Andie28

Miałam identycznie, ryczałam przez pół godziny...

hooda89

Czytając książkę niekoniecznie widziałam jako głównego bohatera Jamesa Marsdena, ale może nie będzie tak źle.

Tylko czy bohaterowie w książce nie byli nieco starsi???

agawa87

Mieli chyba 40 lat, o ile dobrze pamiętam, albo tuż po 40-stce. Paul miał 40, Marsden ma 40, Monaghan ma prawie 40... czyli w sumie powinno pasować.

hooda89

Możliwe, książkę czytałam już jakiś czas temu i mogło mi się coś pomylić.

Kinomaniaczka_tvd

Właśnie się dowiedziałam, że miał grać główną rolę. Idealnie by pasował, natomiast do Jamesa nie jestem przekonana.

Camilla3

myślę tak samo...

ocenił(a) film na 5
Kinomaniaczka_tvd

mi sie ksiazka nie podobała choc uwielbiam Sparksa. Ale i tak czekam na film :)

Aselka

ja też xd

ocenił(a) film na 10
Kinomaniaczka_tvd

czekam z niecierpliwością na film ksiązki nie czytałam jeszcze ale mam zamiar i równierz uwazam że paul by świenie tu pasował jak mało kto co do jamesa hmmm jest ok ale paula nikt nie zastąpi ... ;C

Aselka

jaki tytuł książki? ;)

ocenił(a) film na 5
andzia19xx

"Dla Ciebie wszystko" :-)

Aselka

Dziekujee:)

Kinomaniaczka_tvd

Paul Walker pasowałby idealnie, to prawda. poza tym mam słabość do niego - z wyglądu mój ideał faceta. był bardzo przystojny... ale James nie jest taki znowu najgorszy. też jest przystojny, w sumie to nawet pasuje do filmu, choć wyobrażałam sobie że główny bohater książki ma bardziej ostre rysy twarzy. nie jest źle - czasem wybierają gorzej na zastępstwo.

zresztą jedno jest pewne - na filmie będę ryczała jak bóbr, czyli tak jak na książce ;)