Dla ciebie wszystko

The Best of Me
2014
7,3 80 tys. ocen
7,3 10 1 79794
5,3 6 krytyków
Dla ciebie wszystko
powrót do forum filmu Dla ciebie wszystko

Witam

ocenił(a) film na 10

Wie ktoś moze czy film skonczy sie tak samo jak książka? o.O.

ocenił(a) film na 7
AngelikaRo

Nie wiem. Ale już oglądając zwiastun znalazłam dwie różnice między książką a filmem:
1. Amanda nie odwiedziła Dawson'a w więzieniu;
2. To ona po powrocie do Orientalu pierwsza znalazła się w garażu Tuck'a.
Więc i zakończenie może być inne.

ocenił(a) film na 5
AngelikaRo

Myśle, że akurat zakonczenie bedzie takie samo mimo różniacych sie innych wydarzen. Przynajmniej mam taka nadzieje bo takie zakonczenie ukazane jeszcze dobrze w filmie moze zrobic niezle wrażenie. Oby tego nie zmienili.

ocenił(a) film na 8
AngelikaRo

nie bylo jeszcze premiery to pewnie nikt nie wie :D ja nie czytalam akurat tej ksiazki Sparksa ale z niecierpliwoscia czekam na film!

ocenił(a) film na 6
adeczka16

Prawdopodobnie zakończenie zostanie książkowe, jak to u Sparksa (niestety?) bywa ;) Chociaż np. w przypadku "Wciąż ją kocham" można było dopowiedzieć sobie własne, które się różniło.

ocenił(a) film na 10
musiclife

Nie no, to sie nie moze tak skończyć -_-

ocenił(a) film na 8
musiclife

nie mam pojecia, ale jestem fanką ekranizacji Sparksa więc i na tę pójdę do kina! :)

AngelikaRo

książka zakończyła się smiercią Dawsona,którego serce przeszczepiono synowi Amandy,bardzo smutna historia ja jak czytałam ta ksiązkę miałam nadzieję że Dawson i Amanda postanowią walczyc o siebie,a niestety Amanda wróciła do męża alkoholika

ocenił(a) film na 9
iza30

*Spojler*
Przecież po wypadku Jareda się zmienił, ale jednak kurczę, smutno, widocznie nie dane było być im razem, zawsze coś stawało im na przeszkodzie do szczęścia.

AngelikaRo

na pewno. filmu jeszcze nie oglądałam, ale raczej w filmie nie zrobią szczęśliwego zakończenia skoro książka skończyła się smutno. to chyba nawet lepiej, bo nie lubię gdy w ekranizacjach diametralnie zmieniają fabułę.

ocenił(a) film na 9
AngelikaRo

film kończy się niemal identycznie jak książka . *Spojler * Różni się tylko tym, że to Jared oświadcza mamie,że dawcą był Dawson Cole.
Mimo to film dość mocno różni się od książki...