Widziałem już chyba wszystkie parodie filmowe a już na pewno z tych lepszych
Top.Secret / W krzywym zwierciadle: Strzelając śmiechem itb.
I naprawdę ta parodia znajduje się u mnie na top5 !
Jest prawie że idalna zrobiona po paranormal activiti , jest strach , jest śmiesznie - teksty po prostu bajeczne - nowe , wszystko w jak najlepszym czasie dograne - aktorstwo również idealnie po prostu prawie że arcydzieło na parodię , nie wiem dlaczego taka ocena , ale widze że już w górę idzie , także myślę że będzie spokojnie grubo 6 , Polecam ! a najlepiej z kumplami przy piwku ! i juz wstawiony ! ;]
No może na ósemkę to trochę za mało, ale mocne 7 jak najbardziej tak. Także widziałem mnóstwo parodii znanych horrorów i wszystkie były raczej niudolne i nieśmieszne, a tutaj kilka razy nie mogłem się powstrzymać od śmiechu - scena z gwałtem analnym na Malcolmie przez ducha rozbawiła mnie do łez:D No na pewno nie jest to poziom Strasznego Filmu, ale Marlon Wayans to świety komik i ten film mu się po prostu udał
No właśnie zapomniałem dodać , gdyby nie on " Marlon Wayans " film na 100% by był o conajmniej 20-30% groszy , nie wiem kto by mógł walić takie mini , zdziwienia jak on xD
Dokładnie - bardzo udana parodia "Paranormal Activity". Jest niekiedy strasznie, ale przede wszystkim zabójczo śmiesznie. Owszem, nie wszystkie żarty trzymają wysoki poziom, ale zdecydowana większość tak. No i Marlon Wayans zagrał po prostu świetnie i od razu polubiłem jego postać. Film ma u mnie mocne 8, ale możliwe, że wkrótce ocena zmieni się na wyższą.
P.S. Bardzo czekam na kontynuację.
Zgadzam się.Film pozytywnie mnie zaskoczył . Ostatnie parodie są zwykle głupio żenujące a ta była całkiem dobra.
Ocena ogólna filmu zdecydowanie za niska porównując z innymi nieudolnymi parodiami horrorów. Trudno dzisiaj o dobry horror z oryginalną fabułą dlatego jeszcze trudniej zrobić dobrą parodię. Humor oczywiście momentami głupkowaty ale ważne że jest z czego się pośmiać. Jak dla mnie 7/10