i nie słuchajcie tych pierdół o złym montarzu i skaczącej kamerze. Jak ktoś nie umie sie skupić na obrazie to już jego problem ...
Tez sie zgadzam ze film jest genialny. Montaz podobny do tego z "Man on Fire" tez wielu ludziom sie nie podobal, przyznam ze stawal sie troche meczacy czasami. Kreacja Keiry jest swietna, fajnie sie ja oglada. Tak czy inaczej niemam temu filmowi nic do zarzucenia po za wczesniej wspomnianym montazem. Aha i prawdziwa Domino Harvey podobno czeka na wyrok czy jakos tak ale to nie sprawdzone info. w filmie zmienili to zakonczenie ze jakoby ja wypuszczaja...
Ops jak gafa tekst "Aha i prawdziwa Domino Harvey podobno czeka na wyrok czy jakos tak ale to nie sprawdzone info. w filmie zmienili to zakonczenie ze jakoby ja wypuszczaja..." ktory jest napisany w posice wyzej to pomylka.
a mi sie wlasnie podoba taki montaz, w men on fire to bylo genialne, sceny akcji krecone w ten sposob zyskaly nowa glebie, fragment jak creasy podchodzi do samochodu na srodku ulicy strzelajac jednoczesnie i podrzucajac granat, miodzio :D domino jeszcze nie widzialem, ale skoro tez jest taki montaz to uczta dla oka, mam nadzieje ze nie tylko ;)
Mnie też bardzo podobał się ten film, skacząca kamera i szalony montaż to coś co lubię, choć trzeba przyznać że nie każdemu się to spodoba. Napewno nie będzie to mój "film roku" bo rok dopiero się zaczął i jeszcze wiele filmów przed nami, ale przyznam że "Domino" to kawał porządnego kina akcji podlanego czarnym humorem. A prawdziwa DH nie żyje z tego co można przeczytać na filmwebie i w sieci.
Dzieci, ile wy macie lat? Wynika z tego, że widzieliście tylko ten jeden film w tym roku. Resztę pozostawiam bez komentarza. Pozdrawiam
Dzieki ziom, ja po twoim napakowanym argumentacją i przesyconym znawstwem najwyższej próby poscie zmieniam zdanie.
LOL