bezsensowny teledysk zerowa fabuła z której jakoś trzeba było wybrnąć więc cięcia zbliżenia dużo pustych tekstów i scen (na przykład występ duyżej murzynki u Jerego Springera ....... co to miało być wogóle ??!! ) itd itp nudzi to ... jak macie 14 lat to może wam się spodoba
Mam 45 lat, ale pewnie mentalność 14-lat, bo film bardzo mi się podobał. A jak pewnie się domyślasz, kilka filmów już obejrzałe. Nawiasem mówiąc, o gustach się niedyskutuje, a 14-latki też swój rozum i GUST mają. Nie bądź tak krytyczny w ocenach. Pozdrawiam
Coś innego, coś nowego, wreszcie coś odważnego. Zrobione z pomysłem, z jakąś wizją - bez popadania w tradycjonalizm i typowo hollywoodzkie wygładzanie kantów. "Wygodnisiom" nie przypadnie do gustu montaż i zdjęcia, bo.... bo tego jeszcze w takiej formie nie było.
Szkoda, że tak mało jest filmów, które tak wyraźnie wychodzą spod ręki reżysera zamiast analiz box office'u.
Mi też się nie podobał. Płaskie postacie, kiepskie dialogi i ogólnie bieda. Reżyserka niezła ale to wszystko. A szkoda że tak słabo bo Człowiek w Ogniu mi się podobał.