PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228557
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Arcydzieło?najlepszy film roku 2011 czy całego kina? jesteście ludzie chorzy czy to era popcornu, gimnazjum, itd. a gdzie Sherlock Holmes, Kod Nieśmiertelności czy Warrior z filmów 2011 (wymieniłem tylko kilka) a premiery typu:Ghost Rider II i zgodzę się na Avengers bo lubię te klimaty, także Underworld. Ten wasz "Drive" to średniak, szanuje gusta innych ale niech inni uszanują czyjeś gusta. Śmieszy mnie że jak ktoś oceni poniżej 10 (czyli uczciwie) to rzucacie się na niego jak murzyn na blaszkę.

użytkownik usunięty
ruski011

Warrior tak. żałuję, że w ogóle niedoceniony film.
ale Drive to równie rewelacyjny film. był po prostu za mocny na Akademię. to nie jest film akcji. klimat tego filmu jest niewyobrażalny.
mistrzostwo 2011 roku (na równi z Wojownikiem moim zdaniem)
Sherlock Holmes dla mnie dobry, ale jakoś bez specjalnego entuzjazmu.
Kod nieśmiertelności - nie oglądałam

oglądnij bo to również niedoceniony film ale fantastyczny:)

ruski011

I tak Drive lepszy.

ruski011

Kolejny 'uświadamiacz' i krytyk filmowy który będzie ludziom tłumaczył co jest fajne i na czym się nie znają. Kogo obchodzi twoja opinia? Jak dla mnie Drive bije na głowę każdy z filmów które wymieniłeś, będące (poza Kodem) tylko średniakami (litości, Ghost Rider albo Underworld na 9 i ty jeszcze chrzanisz o erze popcornu). To nie ludzie się 'podniecają' filmem który im się podoba (dlaczego by mieli tego nie robić zresztą) tylko ty mało się nie zesr... na forum jak jakiś gimbus próbując wszystkim udowodnić jak bardzo się mylą. Nie próbuj udawać wielkiego znawcy filmowego bo nim nie jesteś. Nie wystajesz poza poziom kolejnego zrytego netowego 'znawcy' i krzykacza.

sakurazukamori

chyba cie poniosło, mam prawo do swojego zdania i tyle. Jak wiesz to swój gust ukrywasz, wstydzisz się że oceniłeś 10/10 czarodziejkę z księżyca i pokemony?

ruski011

"Kod Nieśmiertelności" - 7/10 spoko, ale z tego co pamiętam scenariusz był dziurawy, a zakończenie żenujące.
"Underworld:Przebudzenie - 3/10 BUHAHAHAHAHA. Ta seria jest po prostu żałosna i właśnie to jest poziom gimnazjum i dzieci jarających się Kate biegającą w lateksowym wdzianku. Zresztą film jest ad 2012
"Sherlock Holmes:Gra cieni 6/10 i przyjemnie się oglądało, ale z pierwszej dowcipnej i dobrej scenariuszowo części zrobiła się chwilami mega efekciarska bzdurka. Zakończenie pozwala mi wystawić pozytywną ocenę.
"Warrior" - 7/10 emocjonujący, ale strasznie wtórny. Popłuczyny po popłuczynach jakby.
"Avengers" 8/10-9/10- Nareszcie jakiś prawdziwy blockbuster, ale też ad 2012.

Oczywiście znowu jak czytam głupią wypowiedź to "Zielona Mila" 10/10 :)

ocenił(a) film na 7
neo_angin

Znowu widzę gówienka 10/10
Myślę czy , to nie nasz kochany neo i co ... NEO !!!!!!!!!!!!!!

Kileeer

Wypierdalaj trollu.

ocenił(a) film na 7
neo_angin

Właśnie psik psik ;D
Wikipediia ma dla ciebie nowe ,wrzuty'

Kileeer

dałeś 7 więc i na Ciebie siądą więc nie przesadzaj :)

ocenił(a) film na 7
ruski011

Trudno będzie zabawa ;D

ocenił(a) film na 7
ruski011

Oj neo widzę już się bawi w innej piaskownicy;D

ocenił(a) film na 8
ruski011

TO jest chyba najlepszy film roku.....A 1400 miejsce pokazuje gusta i potege rankingu na filmwebie.