gdybym mogl to tyle bym dal za film. niestty musialem dac 1/10 za sciezke dzwiekowa. film dno. a teraz moje pieski skaczcie sobie do gardeł a ja po pa cze
Po pierwsze: jeżeli ty shejtowałeś film, to tobie byśmy skakali, ale to takie wyjaśnienie teoretyczne, którego nie zrozumiesz.
Po drugie: nie mam pojęcia, po co tacy osobnicy jak ty piszą coś na forum. Wyrażasz opinię, ale bez argumentów, a potem z góry piszesz, że wiesz, że przegrałeś tą dyskusję i dlatego nas przezywasz. To naprawdę nie ma sensu, więc daruj sobie kolego.
ja pie*dole, spiny widzę maksymalne są odnośnie tego filmu (jak i setki innych zresztą); film pozostaje filmem, jaki by on nie był, a każdy u innego wywołuje różne odczucia których nie sposób szufladkować i uogólniać, więc proponuje dać sobie na wstrzymaniu z tym 'skakaniem sobie do gardeł' jak to ujął knight_rider_ds. Trochę luzu :)
Ja pie***. Ale koleś ma zwaloną psychikę. Bardzo prymitywny sposób myślenia a do tego masa błędów językowych w jego wypowiedzi jednoznacznie pozwalają stwierdzić, że ma gigantyczne kompleksy i ogromne problemy ze sobą. Znam tego typu ludzi. Próbują się dowartościować w internecie a w rzeczywistości są nikim. Człowiek weź idź do jakiegoś psychiatry może coś Ci doradzi bo ewidentnie masz jakieś zaburzenia. Chociaż na niski poziom inteligencji raczej nic Ci nie doradzą. Ciekawe spostrzeżenie - skoro jesteś taki mocny, że publicznie grozisz komuś śmiercią (!) to ciekaw jestem czy jesteś zdolny do głębszej refleksji nad tym jakie to może mieć konsekwencje. Otóż nie jesteś anonimowy w internecie to po pierwsze. Wystarczy, że ktoś złoży na Ciebie doniesienia a grożenie śmiercią jest karalne. Bez problemu można znaleźć twój numer IP a potem skontaktować się z dostawcą internetu w celu ustalenia tożsamości. I już jesteś umoczony kolego. A po drugie w pierdlu tak by Cię zgnoili, że odszczekałbyś każde słowo, które powiedziałeś. Żal, że istnieją tak prymitywni i głupi ludzie w tym kraju. Cisną się słowa z filmu "Psy" - po co taki człowiek chodzi po świecie" . No właśnie po co?!
to mnie najbardziej smieszy w was a polaczkach. Przyszedles Kamilu Kowalski na strzelanine z nożem :)
olejcie trolla ;) niech ktos usunie ten wątek. wszyscy wiedzą że ten film to absolutna rewelacja.