Oglądałam ten film i jestem pod wrażeniem. Aktorzy rewelacyjni, muzyka genialna, klimat jedyny w swoim rodzaju. Polecam!
Trolling na poziomie gimnazjum.. naprawdę najżałośniejsza prowokacja w historii filmwebu.
Widzę, że pomimo Twojej negatywnej opinii na temat filmu wzbudził on w Tobie pewne emocje skoro aż tak zdenerwował Cię mój komentarz. Ja tylko napisałam swoje zdanie - po to jest ten portal między innymi, żeby każdy mógł znaleźć coś dla siebie i wyrazić swoją opinię, a nie krytykować innych.
jak go sie ogląda buzia sama się otwiera, niesamowite akcje, ryan gosling wymiata, jedyne co mi nie pasowało do całości to brutalna scena w windzie, zakończenie podkreśla rangę tego filmu
za te teksty o gimnazjum, podstawówce, "co teraz przerabiacie", dorośnij itp. powinien być z automatu ban na całym filmwebie. inteligent się znalazł co innych uważa za półmózgów, znawca ambitnego kina co pewnie ślini się przy Modzie na sukces... nie podoba Ci się ocena koleżanki guska1987 to się chociaż wysil i napisz parę argumentów albo chociaż skopiuj z innego tematu... już nie mówię o tym że do kobiety takie trollowanie świadczy o tym że jesteś zerem bez kultury.
A Drive jest zajebisty. Po prostu.