PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228558
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

10/10

ocenił(a) film na 10

Wow, nie sądziłam , że film wzbudza aż takie kontrewersje. Myślałam, że wszystkim podoba się tak samo jak mi czyli bardzo:P Długo możnaby pisać, ale nie chcę prowokować do kłótni, bo widzę że kilka się już tu odbyło. Wczoraj byłam na tym w kinie, dziś kupuję sobie dvd:)

ocenił(a) film na 10
kingucha89

Nie wzbudza kontrowersji. Jest świetny i tyle.. niestety w Polsce zawsze jest tak, że tutaj - w krainie gdzie naród podnieca się M jak Miłość i uważa Kasię Cichopek za aktorkę - znajdzie się tysiące krytyków filmowych, którzy jadą po filmach.. najczęściej ci krytycy są samozwańcami i grasują w internecie.. jeśli wyjdzie jakiś dobry film - oni potrafią wymyśleć jego słabe strony i wpajać je wszystkim którym się podobało. Tutaj też jest paru takich mistrzów.

A jest już na dvd?

Zlom0

"A jest już na dvd?"

Z tego co wiem to pojutrze wychodzi, ale znając nasze sklepy to już jutro na 90% będzie się dało kupić.

ocenił(a) film na 10
Zlom0

Dobrze powiedziane, niestety właśnie tak jest. Czasem wdaję się w dyskusję o filmach, bronię swojego zdania, ale w tym wypadku serio nie wiem co odpowiedzieć na hasła w stylu "nuda', 'brak akcji', etc. - to tak jakbym oglądała zupełnie inny film:))
Co do dvd - zamówiłam przez net w empiku, który miał info o przedsprzedaży od 19 stycznia (i dostałam właśnie takie info zwrotne , ze 19 stycznia - data wysłania z magazynu). neo_angin może mieć rację, że gdzieś już jutro będzie, ale wpadłam na to po wysłaniu zamówienia (działałam pod wpływem emocji, nie rozumu;)).