Film w kategorii akcja na którym wynudziłem się jak cholera. Byłem przygotowany na akcje,a
otrzymałem dramat. Fakt,scenariusz był niczego sobie,ale oprócz tego nic ciekawego...
Zreszta jest wiele wiele ciekawszych filmów,choćby przynajmniej połowa z top 100. Nie ograniczaj się do tego jednego.
W top100 połowa filmów to przeciętniaki wywindowane przez gawiedź. Jak chociażby ostatni hicior czyli "Nietykalni".
heh, no cóż, polecam nie patrzeć na rankingi, ja oceniam bo to fajna zabawa, ale nie patrzę na średnie ocen ani na to które miejsce, ma jaki film. Ludzie macie mózgi więc róbcie z nich użytek!
Widziałem prawie wszystkie filmy z TOP100 i tylko Fight Club może jako tako stawać w szranki z Drive.
Pff... Leon lepszy? W którym miejscu? Haha, rozbawiłeś mnie. Ten film jest gniotem w porównaniu do Drive.
Dobra,to nie ma sensu. Jest wiele lepszych filmów od drive i każdy dobry koneser filmowy ci to potwierdzi. A jeśli Leon nie robi na tobie żadnego wrażenia to nie oglądałeś go chyba do końca...
Oglądałem go do końca wiele razy i uważam, że jest świetny, ale na pewno nie jest to jeden z najlepszych filmów jakie powstały, a już tym bardziej nie jest pod żadnym względem lepszy niż Drive, bo niby, jeszcze raz pytam, w którym miejscu? Nie widziałem jeszcze filmu lepszego niż Drive i jako koneser potwierdzam, że takiego nie ma.
Ja do Leona mam sentyment, ale, i Leon, i Drive to filmy które wg mnie warto zobaczyć choćby dlatego że świetnie się je ogląda.