PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228558
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Sredni film ale warty obejrzenia . Bardzo dobry poczatek nastawia widza na wysokie progi ale puzniej schodzi juz na nizszy poziom , dobrzy aktorzy i muzyka slabe zakonczenie . 7/10

użytkownik usunięty
bart2ek

Co jest złego w tym zakończeniu?

ocenił(a) film na 6

za szybkie i zalatwe zakonczenie jak dla mnie , nie lubie filmow ktore moge przewidziec 30 minut przed zakonczeniem - tak ja poczatek jest super tak koniec mi srednio przypadl do gustu - moze juz na samym poczatku sie nastawilem na film bombe a puzniej sie troche zawiodlem moze zaduzo oczekiwalem - ale oglnie dobry , a ty co sadzisz o tym filmie ?

bart2ek

Co przewidziałeś? Że Driver odjedzie w siną dal zostawiając Irene?

ocenił(a) film na 6
0wner2

o co ci chodzi ? bo mi o to ze film jest pzewidywalny ze wiem co mniej wiecej sie wydazy i potoczy ale to nie oznacza ze wszystko sie potoczy jak sadze ale w wiekszosci mam racje ( ale jak sadzisz ze wiem dokladnie co sie zdarzy co do minuty to wyprowadze cie z bledu bo nie bo nie jestem jasnowidzem ) odrazu widze ze film przypadl ci do gustu i szukasz slownej zaczepki na forum z kims kto skrytykowal to ci powiem koleszko ze podbiles pod zly adress .

ocenił(a) film na 9
bart2ek

To, że od jednego gościa dostanie się do drugiego nie jest raczej wyczynem na miarę przewidywalności. To była zwykła kontynuacja w kolejności wydarzeń. To przykre, że jednych film potrafi rozczarować już na 30 minut przed końcem, a drugich trzymać w napięciu do ostatniej minuty. Pozdrawiam.

bart2ek

Po prostu widzę idiotyczne komentarze i próbuję się dowiedzieć o co chodzi.

ocenił(a) film na 6
0wner2

wiesz sa gusty i gusciki - ogolnie moze byc . zreszto sam wiesz jak z tymi filmami teraz jest trzeba troche sie naogladac zeby wylapac dobre produkcje . Pierwsza akcja zajefajna tyle co do tego filmu :))

bart2ek

"zreszto sam wiesz jak z tymi filmami teraz jest trzeba troche sie naogladac zeby wylapac dobre produkcje"

Owszem, a Drive to niewątpliwie najlepsza produkcja ostatnich lat.

użytkownik usunięty
0wner2

apodyktyczność continues PR każdy post komentowany bart@ek dont łery bi hepi przeglądnij inne tematy tebn facet jest w prawie każdym a temat przewodni to motłoch hahahahah