PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228558
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Wysoka ocena na FW. Za to po komentarzach można odnieść wrażenie zę film to kompletna
pomyłka;) Czy mógł by mi ktoś kto oglądał w miarę konstruktywny sposób opisać
wrażenia po tym filmie. Może być sarkastycznie byle było do rzeczy .Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
ellleone

Film inny niż wszystkie. Sceny kręcone są w dość "powolnym" tempie, a mimo to są bardzo intensywne. Fantastyczna muzyka. Nietypowa fabuła. Mi się bardzo podobał. Polecam, ale radzę obejrzeć w oryginale, bo tłumaczenie (przynajmniej to, które widziałam) jest mega denne. Bardzo fajny film i daje do myślenia.

mia_81

Dzięki mia81 ,a jak będzie słaby to cię opie......! Żartuje ,;)

ocenił(a) film na 6
ellleone

a ja osobiscie nie polecam,, oceniłem ten fim na 6/10 i mysle ze to uczciwa ocena.
jeśli liczysz na film akcji to sie przeliczysz, jest to meliodrmat klasy B.

minek93

Nie liczę na film akcji ,gdybym liczył na takie filmy to bym obejrzał i zapomniał . Taki mam stosunek do większości filmów komercyjnych pozbawionych w większości fabuły. Właśnie się zastanawiałem czy film ma coś głębszego w sobie niż tylko fajna bryka itp. ;0 Co do twojej wypowiedzi to hmmm, Melodramat mówisz i to klasy b. Pożyjemy zobaczymy.

ocenił(a) film na 6
ellleone

może sie myle, ja równiez niekiedy lubie obejrzec jakis dramat ae mnie osobiscie nie zachwycił...

ocenił(a) film na 10
minek93

Jezu wszedzie Cie pelno w topicach Drive'a, rozumiem zeby sie udzielac odnosnie filmu, ktory zachwycil ale po co w kolo nawijac ze byl slaby. Nie szkoda Ci czasu?