PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228557
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Było blisko

ocenił(a) film na 3

Film nakręcony genialnie, tu nie mam zarzutów, aktorzy podołali pierwsza klasa, mucha nie siada tylko ten scenariusz… ta historia była tak uboga i nijaka że głowa mała. Uważam że zmarnowano ogromną szansę na coś wyjątkowego, zaczynając oglądać film miałem niemal pewność że to coś świetnego, później było tylko gorzej i pozostało nie dowierzanie temu co oglądam.

jakubski

Historia była genialna w swej prostocie.

ocenił(a) film na 3
0wner2

No ja niestety widzę to inaczej, miałkie to wszystko i wtórne, ale każdy to widzi po swojemu. Największy atut tego filmu to jego realizacja, genialna, jeśli by szła w parze z jakąś przyzwoitą historią było coś wielkiego.

ocenił(a) film na 3
jakubski

Jeszcze mi się coś przypomniało, http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Kq2a7MWbmJU, ta scena przejażdżki , no cudo jak dla mnie ten motyw jak się kończy ten kanał czy co to tam jest i zawracają. I kurcze to jest smutne że taki potencjał utopiono w takiej fabule:)

ocenił(a) film na 7
jakubski

Gosling jak zawsze świetnie, reszta obsady też dała radę. Film niezły, ale czuję pewien niedosyt- czegoś mi zabrakło, sama nie wiem czego, ale wiem, że mogło być zdecydowanie lepiej.

ocenił(a) film na 3
dorottak

Pewnie czegoś więcej niż opera mydlana jaką była treść tego filmu:)

jakubski

takie same mam odczucie. Film trwał ok. półtorej godziny ,a fabuła baaardzo uboga . Mogli rozwinąć wątek np. tej Irene i "Driver'a" albo ten dotyczący akcji , w którą sie wplątał driver lub cokolwiek , ale ogólnie film dobry, bardzo mi się spodobał dlatego dałam taką wysoką ocene :)