PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228558
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Podobno są sceny których w filmie nie umieszczono za aż zbytnią brutalność. Istnieje też
alternatywne zakończenie.

neo_angin

W takim razie marzę, by to obejrzeć :)

0wner2

Podobno istnieje bardziej brutalna wersja sceny w windzie. Mam nadzieję że nas tym uraczą.

neo_angin

Haha, chciałbym to zobaczyć :D

neo_angin

Byłoby miło :) Kiedy w ogóle spodziewać się wydawnictwa płytowego?

ocenił(a) film na 9
piuropush

Dopiero była premiera kinowa tego filmu, więc na dvd prędko nie będzie. Nie wiem ile czasu musi upłynąć od premiery kinowej.

marti_27

W stanach 3-4 miesiące. U nas 5 to minimum.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
neo_angin

DVD na pewno sobie kupie! taki rarytas trzeba miec!

ocenił(a) film na 10
neo_angin

Nie chciało mi się szukać potwierdzenia, ale jeśli to prawda, to jestem happy jak cholera...

ocenił(a) film na 10
neo_angin

mówiąc o różnych wersjach filmu... film oglądałam 1 raz w kinie i 3 razy na kompie i w wersji kinowej w scenie już końcowej, jak Driver odjeżdża po tym jak zabił Berniego widać obok ciała pozostawionego na ulicy także torbę z kasą. w wersji którą oglądałam w domu tego nie ma. myślę, że to b. istotne czy Driver wziął kasę czy nie i cholera, podoba mi się to, że jej nie wziął. dlaczego więc krążą wersje gdzie tego nie ma?

nagini06

Bo to była wersja przed ostatecznym montażem która wyciekła do sieci. Ścieżka dźwiękowa jest też trochę inna. Według imdb istnieją sceny których nie ma w żadnej z tych dwóch wersji. Pewnie na DVD będą chociaż w dodatkach.