Wśród 11stu moich znajomych ma ocenę 8,5 wszyscy dookoła go chwalą w większości a to
ocena ogólna niska. Czyżby popcornowicze się za to wzięli? Niech mi to ktoś wytłumaczy
tylko nie to, że ktoś napisze argumenty na przeciętność tego filmu, wytłumaczcie mi
masowość zaniżania oceny temu filmowi.
8 moich znajomych oceniło na 7,38, z tym, że w moim przypadku jest osoba, która oceniła Drive na 1 co jest po prostu kompletną kompromitacją. Zwykle nikogo nie krytykuję za oceny ale dawanie 1 filmowi, który został tak fantastycznie zrobiony? Pozostaje mi usunąć kogoś takiego ze znajomych.
Bez tego kogoś wychodzi podobna średnia czyli 8,28. Przy większej liczbie znajomych ocena by oczywiście trochę spadła i powinna wynosić tyle co na IMDB czyli 8.0 przynajmniej.
Głupia dzieciarnia, nie mam nic do waszego Avatara jaki by on nie był więc mój film zostawcie w spokoju, dobrze?
jeśli myślisz, że ocena decyduje o "dobrości" filmu to jesteś w błędzie. to decyduje o jego popularności, topowości, przebojowości. nie martw się tym co wyświetla Ci filmweb, licz się z tym co Ty i ludzie, z których opinią się liczysz sądzą na ten temat.
No pewnie. Podsumowując - kocham filmweb i niech żyje na wieki ale kurde oceny na IMDB są rozsądniejsze.
U mnie Średnia ocena Twoich 73 znajomych: 8.51.
Też tylko orzech ocenił na 1/10 xD.
Tak ogólnie to tuż po premierze było 7.7, ale były spore kłótnie na forum że film nudny itp. i zaczęli go jedynkować.