PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228558
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Wielu z Was ocenia go na 10/10 i mówi, że to obraz kultowy który będzie uznany za jeden z lepszych tej epoki.

Pytam Was - dlaczego tak uważacie?

Chętnie odpowiem dlaczego nie macie racji.

ocenił(a) film na 8
archivedb

Także moim zdaniem ten film nie jest i nie będzie kultowy. Dałem mu 8 z fajny klimat i ciekawą rolę Goslinga oraz ścieżkę dźwiękową. Ciekawsza propozycja tego roku jednak nic ponad to. W kinie sporo osób ziewało na tym filmie. Mi jednak odpowiadał i zaciekawił.

archivedb

Film ma fajną koncepcję. Jednak nic ponad to. Film spoko, jednak czegos mi osobiści brakowało. daje 7/10. Kultowy to jest bullit ;)

ocenił(a) film na 10
archivedb

film nie jest kultowy, a jedynie może być. Tego czy będzie czy nie, nie wiesz ani ty ani ja. Czas pokaże. Mnie urzekł wszystkim.

powrot_glodzilli

Dokładnie. Przecież dopiero wyszedł, ale na dobrej drodze jest.

ocenił(a) film na 10
archivedb

Oceniłem ten film na 10/10 ponieważ ma świetny klimat, doskonałą muzykę , ciekawe postacie , gra aktorska stała na najwyższym poziomie szczególnie Rayana Goslinga który praktycznie nie odzywał się przez cały film a i tak było wiadomo co miał na myśli , podczas oglądania film wzbudził we mnie wiele emocji . Proszę wymienić film z 2011r który mu dorównuje ?Według mnie jedynie Melancholia stoi na równie wysokim poziomie jeżeli w grę wchodzą filmy z 2011r . Archivedb a według ciebie jakie filmy powinny zasługiwać na miano kultowego ?(niekoniecznie nowe)