Ja te oceny traktuję bardziej poważnie niż średnie na FW.
Średnia ocena Twoich 50 znajomych: 8.64
Najwyższa ocena oczywiście 10/10 (16 osób)
Najniższa 4/10 (2 osoby) - Wyrzucam ze znajomych xD
Średnia ocena Twoich 12 znajomych: 8.08
Najwyższa ocena 10/10 (4 osoby)
Najniższa 4/10 (1 osoba) - ludzie liczą na film w stylu Szybcy i Wściekli, stąd niskie oceny
Bądź też mają inne zdanie na temat filmu i ich wewnętrzny krytycyzm nie pozwala im wystawić nic lepszego. Kto wie czy to nie oni mają rację? Może daliśmy się wciągnąć w dobrze poprowadzoną kampanię reklamową lub zaślepieni zachwytami pseudo krytyków, nieobiektywnie podbiliśmy ocenę? Głosy takie jak 4/10 też są potrzebne, ponieważ mimo wszystko ukazują pogląd jakiejś tam części społeczeństwa. Dosyć sporej wydaje mi się...
to nie miała być riposta.
tylko po prostu odpisujesz na moją odpowiedź, chodź wszyscy napisali praktycznie to samo co ja :)
Ach... Przepraszam :)
wiem, że wszyscy tutaj, łącznie z Tobą pisali o wyrzucaniu ze znajomych z ironią i żartem, ale czasem trafiają się osoby, które wychodzą z założenia, że jak ktoś ocenił inaczej, to jest gorszy. Staram się walczyć z tym stereotypem, ale faktycznie trochę bezpodstawnie skomentowałem akurat Twój post. Jeszcze raz przepraszam - chyba byłem lekko nabuzowany, po czytaniu innych tematów na forum ;)
"chodź" wtf?! ehhh..... żenada....
a tak na poważnie to wiele osób faktycznie wystawia oceny ze względu na to, jak ten film był reklamowany. ludzie czuli się oszukani, bo gdzie niby te szaleńcze wyścigi? są może ze dwa. gdzie ta porywająca akcja? nie ma nic wspólnego z jakimś Tokio Drift czy innym takim filmem.