95% jakże twórczych opinii typu "drive to gniot nie polecam" kończy się kłótnią i wyzwiskami.
Oczywiście wyzwisko pada pierwsze ze strony twórcy ów wspaniałego tematu, najczęściej gdy proszony jest o jakikolwiek argument przemawiający za tą zacną tezą.
Przykład w temacie obok "taki underground...". http://www.filmweb.pl/film/Drive-2011-399746/discussion/Taki+underground+popkult ury+niby... ,1900780
Może lepiej zastanowić się troszkę przed założeniem tego rodzaju tematu?Jest to forum i jeśli coś się napisze to należy liczyć się z tym, że inny user może to skomentować i czegoś od nas wymagać.
Po co świadomie robić z siebie ...
Filmu jeszcze nie oglądałem - przymierzam się. Jednak na pewno się już zgodzę z tym wątkiem i co więcej dodam, że odkąd w PL były zabory odtąd naszą najlepszą cechą jest zacięta kłótnia o to tylko, że skoro tak ''powiedziałem'', to muszę mieć koniecznie rację i nie ma bata, żebyś mnie przekonał, albo co więcej abym cię później przeprosił.
Fakt o którym napisałeś powinien tyczyć się ogólnie całego tego portalu, wiem że to odważne stwierdzenie, ale w każdym filmie przydałby się moderator, który by pilnował, aby zakładane wątki były po prostu merytoryczne.