PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228557
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Liczyłem na coś więcej po takiej ocenie. Mało akcji, milczący bohater i te zakończenie... zostawił kasę(a co mu to dało?by sobie lepiej życie ułożył)i kobietę

ocenił(a) film na 7
maselko151

Masz racje. Jeśli w filmie nie ma akcji to jest on słaby... Następnym razem radzę ci sprawdzać, jaki film oglądasz, bo ty chyba nastawiłeś się na mordobicie ze strzelaninami co kilka minut z lejącą się a każdej strony krwią.

John_Melendez

nie koniecznie mordobicie... nie przebieram tylko w 1 kategorii... np nie lubię dramatów obyczajowych a mimo to kilka obejrzałem i były na prawdę świetne
może to kwestia nastroju, gustu... niestety film poniżej moich oczekiwań
A ocena jest wysoka ponieważ ludzie bardziej inteligentni doceniają każdy szczegół filmów(mimika twarzy, muzyka, kompozycja, ubiór) i się tym zachwycają, a wiadomo że każdy jest inny

ocenił(a) film na 9
maselko151

ocena i tak nie jest wystarczająco wysoka :]

ocenił(a) film na 9
maselko151

staaary... zastanów sie zanim cos napiszesz

lukarian1313

staaary... każdy ma inny gust(wiesz ze ci się spodoba? to nie patrz na mój komentarz)

maselko151

a ja się z tobą zgadzam. po obejrzeniu zwiastuna mozna się było jednak spodziewać filmu z dobrą akcją, a po tych wszystkich entuzjastycznych opiniach czegoś bardziej wyjątkowego. ogólnie film jest średni, bez rewelacji.