PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228558
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Słabizna!

ocenił(a) film na 3

Jak tak słaby film może mieć taką dobrą ocenę??? Pomijając fatalną fabułę, idiotyczne
ujęcia robiące film chaotyczny, źle dobraną muzykę na czele z przewijającym się przez cały
film jakimś mruczeniem z dokumentalnego filmu o medytujących mnichach buddyjskich,
denne dialogi z aktorami przejawiającymi w nich tyle emocji co żółw przy sraniu, film jest po
prostu bardzo nudny...

Shieth

Jak Transformers 3d może mieć taką wysoką ocenę od ciebie? Tam masz dopiero denne dialogi i aktorstwo na poziomie... tak niskim że inwektywy nie umieszczę. Fabuła którą pięciolatek by napisał. A, i Bay jest coraz gorszym reżyserem. Pojęcie nudy jest widocznie bardzo względne bo ja się na Transformers 3d strasznie wynudziłem w kinie. Nawet ci nie będę tłumaczył na czym polega fenomen "Drive" bo mi się nie chce i nie ma to sensu. Oczywiście założę że jesteś kolejnym który spodziewał się popcornowego kina akcji.

neo_angin

podoba mi sie ten tekst z żółwiem ;) Aby zainteresować widza wystarczy niezbyt skomplikowana historyjka, ale musi być ładny pan, ładna pani, trochę klimatycznej-tandetnej muzyki i mamy kolejny megahit albo jak niektórzy mówią film-wydmuszka.

thewanderer

Ta i palma w Cannes za tandetę. Dobra, dobra. A, i dla pewności Mulligan według mnie nie jest ładna więc trafiłeś kulą płot tym stwierdzeniem. Ogólnie cała wypowiedź jest ignorancka. W ogóle co wy macie z tą wydmuszką? A, przecież na FW są strasznie lubiane filmy nazbyt moralizujące.

ocenił(a) film na 5
thewanderer

Film jak dla mnie 5/10 ale tekst o żółwiu...10/10 :)

ocenił(a) film na 3
neo_angin

Transformers 3 jest według mnie świetnym filmem w swojej kategorii, czyli napierdajalącym ze wszystkich stron efektami, fajnymi dupami, i kawałkami metalu. Perfekcyjny na wyjście do kina ze znajomymi. Drive jest niestety po prostu nudny po każdym względam.

ocenił(a) film na 10
Shieth

zasnąłem na transformersach 3D - straaaaaaasznie nudne porównywalne do porywającego Avatara. Transformers 1 byl bardzo dobrym filmem na wyjscie do kina ze znajomymi, dwójka była OK, ale trójka to nieporozumienie.

powrot_glodzilli

Zgadzam się. Chociaż dwójka też mi się nie podobała, ale jedynka to spoko film.

ocenił(a) film na 10
neo_angin

dwójka była znośna dobra do piwa, troszkę za długa.

powrot_glodzilli

Tylko jedynka była dobra, 2 i 3 to dno. Zwłaszcza trójka, była tak nudna, że po godzinie miałeś dość.

ocenił(a) film na 10
0wner2

ja miałem ochotę żeby już ich zabili, szczególnie blondynę.

ocenił(a) film na 8
powrot_glodzilli

Co do filmu-nie mam wielkich oczekiwan,ale od jakiegos czasu mocno jaram się soundtrackiem,ktory jest mistrzem.
No i Goslinga lubię.

0wner2

o Owner widze ze Fan Jasona Stathama leci na takie kina akcji...

5476

Drive to nie było kino akcji.

5476

To było kino akcji? Hahahaha. Ludzie rzeczywiście tępo wierzą gatunkowi na FW.