Sceny przedłużane na siłe - w stylu - ktos idzie korytarzem przez 3 minuty , woda nalewa sie do szklanki i same takie przeciągacze - fabula - prawie jej nie ma bo cały film jest melancholijny , leniwy i przeciągnięty na siłe. Większego dna nie widziałem od..... w sumie nigdy hehe a to dlatego ze wylanczam takie filmy. ten postanowiłem zobaczyć do końca ze wzgledu na recenzje jakie czytałem - szok!!! ja ktos mógł nazwac to dno - arcydziełem !!!!!
Obejrzyj Satantango jak chcesz poznać znaczenie przeciąganych scen, lol.
Film uznaje za wyjątkowo treściwy, wręcz za krótki, mam coś nie tak z wyczuciem czasu, czy może reszta widzów oczekuje prymitywnej akcji w każdej sekundzie?
święta prawda ,oceniają 10/10 bo myślą (albo nie myślą w ogóle) że są fajni przez to
bo na imdb jest wysoka nota
"neo_angin
przedwczoraj
ocenił(a) na:10/10 ♥
Niestety Polska to kraj debili więc średnia wynosi 7.2, a że na imdb znają się bardziej to też średnia jest wyższa"
ciekawi mnie czy ten " angina " w ogóle widział ten film
Ale dziecko. Bronię filmu od dnia Polskiej premiery kiedy byłem na nim w kinie i poleciłem paru osobom na FW. Niestety ludzie w polsce wolą ckliwe historyjki. No cóż "Zielona Mila" jest na czwartym miejscu w rankingu, A, w kinie byłem na nim 3 razy, a ty pewnie jakiegoś lichej jakości cama widziałeś.
Niestety strasznie słaby film, spodziewałem się po początku czegoś ciekawszego i ambitniejszego. Jedyny plus jak dla mnie to fajna muzyka i na tym koniec pozytywów :)
A, tak w ogóle to wklej swoją wypowiedź bo mój tekst wyrwany z kontekstu może się wydawać obraźliwy, a w odpowiedzi na twój pokazuje mistrzowską ironię w moim wykonaniu,
To nie było skierowane do ciebie. Jesteś analfabetą czy dzieckiem? "Rzeka tajemnic" też była powolna tak z ciekawości. Chyba jeden z najlepiej zagranych filmów dziesięciolecia na 4/10?
nisko bardzo bo to badziewie jakich mało, jedyne co tam było warte zobaczenia to pupa Kate Beckinsale.
masz racje nic dodac nic ujac, film akcji gdzie nie było akcji..
wszyscy w kinie czekai z utensknieniem na jakies porywajace sceny a tu? dno! wiem ze to moze wydawac sie płytkie ale liczyłem na bardziej komercyjne wykonanie
Nie ma się co to sprzeczać, ilu ludzi tyle różnych opinii. Ale co prawda to prawda film akcji bez akcji a reklamowany na taki który porywa akcją :)