PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228558
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Sennośc i nic wiecej 1/10

użytkownik usunięty

Sceny przedłużane na siłe - w stylu - ktos idzie korytarzem przez 3 minuty , woda nalewa sie do szklanki i same takie przeciągacze - fabula - prawie jej nie ma bo cały film jest melancholijny , leniwy i przeciągnięty na siłe. Większego dna nie widziałem od..... w sumie nigdy hehe a to dlatego ze wylanczam takie filmy. ten postanowiłem zobaczyć do końca ze wzgledu na recenzje jakie czytałem - szok!!! ja ktos mógł nazwac to dno - arcydziełem !!!!!

użytkownik usunięty

Obejrzyj Satantango jak chcesz poznać znaczenie przeciąganych scen, lol.

Film uznaje za wyjątkowo treściwy, wręcz za krótki, mam coś nie tak z wyczuciem czasu, czy może reszta widzów oczekuje prymitywnej akcji w każdej sekundzie?

ocenił(a) film na 5

święta prawda ,oceniają 10/10 bo myślą (albo nie myślą w ogóle) że są fajni przez to
bo na imdb jest wysoka nota

"neo_angin

przedwczoraj
ocenił(a) na:10/10 ♥
Niestety Polska to kraj debili więc średnia wynosi 7.2, a że na imdb znają się bardziej to też średnia jest wyższa"

ciekawi mnie czy ten " angina " w ogóle widział ten film

STEFEK83

Ale dziecko. Bronię filmu od dnia Polskiej premiery kiedy byłem na nim w kinie i poleciłem paru osobom na FW. Niestety ludzie w polsce wolą ckliwe historyjki. No cóż "Zielona Mila" jest na czwartym miejscu w rankingu, A, w kinie byłem na nim 3 razy, a ty pewnie jakiegoś lichej jakości cama widziałeś.

ocenił(a) film na 4
neo_angin

Niestety strasznie słaby film, spodziewałem się po początku czegoś ciekawszego i ambitniejszego. Jedyny plus jak dla mnie to fajna muzyka i na tym koniec pozytywów :)

amaptiax

Coś wam się pomyliło koledzy, Drive to najlepszy film w historii kina.

STEFEK83

A, tak w ogóle to wklej swoją wypowiedź bo mój tekst wyrwany z kontekstu może się wydawać obraźliwy, a w odpowiedzi na twój pokazuje mistrzowską ironię w moim wykonaniu,

Trochę źle sobie dobrałeś repertuar.

ocenił(a) film na 5
neo_angin

przed obejrzeniem wziąłem neo_angin

STEFEK83

To nie było skierowane do ciebie. Jesteś analfabetą czy dzieckiem? "Rzeka tajemnic" też była powolna tak z ciekawości. Chyba jeden z najlepiej zagranych filmów dziesięciolecia na 4/10?

ocenił(a) film na 10
neo_angin

On ocenił whiteout - 6/10, nie ma co z takim bezmozgiem rozmawiac.

ocenił(a) film na 5
powrot_glodzilli

a ty kolego ?

ocenił(a) film na 10
STEFEK83

nisko bardzo bo to badziewie jakich mało, jedyne co tam było warte zobaczenia to pupa Kate Beckinsale.

ocenił(a) film na 5
powrot_glodzilli

tragedii nie było
a wstrząsy?
robocop?

ocenił(a) film na 10
STEFEK83

filmy mojego dzieciństwa oceny mogą być zawyżone z sentymentu.

ocenił(a) film na 5
powrot_glodzilli

ide na piwo

ocenił(a) film na 10
STEFEK83

ja bylem wczoraj, milego wieczoru.

neo_angin

Hehe, Rzeka Tajemnic 4/10, żenada. Najlepszy film Eastwooda i jeden z najlepszych filmów o zemście.

ocenił(a) film na 6

masz racje nic dodac nic ujac, film akcji gdzie nie było akcji..
wszyscy w kinie czekai z utensknieniem na jakies porywajace sceny a tu? dno! wiem ze to moze wydawac sie płytkie ale liczyłem na bardziej komercyjne wykonanie

minek93

Bo jesteś plebsem.

ocenił(a) film na 4
0wner2

Nie ma się co to sprzeczać, ilu ludzi tyle różnych opinii. Ale co prawda to prawda film akcji bez akcji a reklamowany na taki który porywa akcją :)

amaptiax

Po to mamy mózg by nie kierować się reklamami.

ocenił(a) film na 4
0wner2

No tak, reklamy jak zwykle kłamią. Obejrzałem i nie zrobił na mnie żadnego wrażenia. Nie mój klimat i to jest tylko moja opinia. Dobrze że się Tobie podobał.