PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228558
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Oczekiwałem jakiegoś dobrego filmu,dobrej akcji,myślałem,że cały film będzie podobny do pierwszej akcji, bandziory dzwonią wynajmują go jako kierowce i cześć.. Nie wiem,dlaczego ten film jest przydzielony do akcji, nic się tam nie dzieje, to raczej słaby dramat.. Film mnie okropnie nudził, nie polecam!

ocenił(a) film na 8
tERSON1k

Oczekiwałeś, że film będzie się tylko na tym opierał.. nie dość już takich filmów (nie wiem czy każdy podzieli moje zdanie, ale dla mnie to by było kolejne Fast 5) były w tym filmie sceny dla mnie trochę za proste i naciągane, ale mimo wszystko dałem 8/10, ze względu na ciekawy scenariusz i genialną grę Ryan'a.

ocenił(a) film na 4
staggi

Co do gry aktora się zgodzę,grał naprawdę dobrze.. Ale jak pisałem wcześniej,dla mnie ten film nie zalicza się do typu akcji, oglądając filmy akcji ,oczekuję ,pościgów,bijatyk,strzelanin itp. Temu filmowi tego brakuje..

tERSON1k

Nie zalicza się do typu akcji, bo to nie jest film akcji! Właśnie to mnie denerwuje, że u nas w Polsce tak źle podają, tak jak tutaj na Filmwebie. Potem ludzie się nastawiają na jakąś typową akcję i później piszą tego typu komentarze. To dramat, thriller, psychologiczny film z elementami akcji.

tERSON1k

to obejrzyj sobie Terminatora albo Rockiego, bedziesz zadowoly...to jest kino dla ciebie.. ambitniejsze scenariusze zostaw sobie na starość jak bedziesz miał juz o czym mysleć.