Ten film ma na pewno CONAJMNIEJ dwa kawałki pochodzące z soundtracka TSN.
Otóż takie rozwiązanie jest debilne i lamerskie, NAWET jeśli kompozytorem jest ta sama osoba. Nie wiem jak jest tutaj, ale to i tak nie zmienia sytuacji. I mówię oczywiście o autorskich kawałkach, nie o piosenkach.
No i co tak ciebie zbulwersowało,jesli sie nie myle to tych dwóch kawałkow nie ma na oficjalnym soundracku...
Nie obchodzi mnie co sie znalazlo na soundtracku filmu tylko W SAMYM filmie.
Czemu mnie to zbulwersowalo? Przedstawie to na przykladzie:
Wyobraz sobie sytuacje gdzie w jakims nowym filmie jest wzruszajaca scena i leci nagle w tle glowna melodia z np. Dawno temu w Ameryce albo z Ojca Chrzestnego. To jawna kradziez i tyle. I nie tyle kradziez kawalka co wywolywanie emocji czyjas praca tutaj: melodia(nie piosenka bo z tym sprawa ma sie zupelnie inaczej). Bo widzisz ten kawalek to istota DtWA albo OC, jest z nim ŚCIŚLE kojarzony. Tak samo jak te dwa kawalki uzyte w Drive to esencja TSN.
Rozumiesz juz?
Szczerze to pierwszy raz sie z czym takim spotkalem
Niby które kawałki? Oglądałem TSN i nie kojarzę żadnego. Wyślij bezpośrednie linki do utworów to uwierzę.
"Nie obchodzi mnie co sie znalazlo na soundtracku filmu tylko W SAMYM filmie."
Nie znalazło tylko jest umieszczone celowo w pirackiej kopii wypuszczonej do internetu żeby frajerzy się nacięli. Soundtrack w filmie jest zupełnie inny.
A teraz zagadka! Soundtrack, kiedy jest buzi w windzie przed petowaniem japy tez leci taki całkiem przyjemny utworek i na bank, na milion procent słyszałem go w innym filmie. Kto mi podpowie otrzymuje 2 metry sześcienne darmowego powietrza i piwsko za swoją kasę. A tak serio to proszę pomóżcie bo spędza mi to sen z powiek!