kto temu filmowi dał 7/10 lub mniej. Zobaczymy ile osób jest mądrych.
Innych o zdanie nie proszę.
Na 15 minut przed końcem zastanawiałem się nad 8/10 bo fajny klimat ma ten film..ale końcówka mnie dobiła.Beznadziejne zakończenie.Iść na spotkanie po którym wie się,że się cało nie wróci..zamiast brać kasę i laskę i uciekać...to on na odwrót.poniżej 7/10
A "Płonąca Pułapka" 8/10? Ta patetyczna baja dla hamburgerów? Co za kraj... Z 8/10 na 5/10? Naucz się oceniać filmy i pomyśl nad tą końcówką która łamie durne stereotypy.
Bo są gusta i guściki.Łamie durne stereotypy ? pokaż mi człowieka który zostawił by milion dolarów na ulicy i sobie pojechał.Końcówka idiotyczna.I nie czepiaj się jak ja oceniam filmy,bo jak widzę,że ktoś ocenia Gwiezdne wojny 10/10 to jest szok.Widać,że lubisz bajeczki..więc się mnie nie czepiaj.
Chyba jednak ty powinieneś ponownie pomyśleć. Jakby wziął ten milion to by mu nie dali spokoju, tak jak mówił Bernie "Kasa zawsze wypływa".
Film bardzo w porządku. Jak można się czepiać niewielkiej ilości dialogów ?Widocznie taki był zamysł, prawda ? Jeżeli chodzi o mnie, postacie mogłyby nie odzywać się wcale, jeżeli to, co moim oczom się ukazuje - napełnia je radością. Poza tym, ile osób, tyle odmiennych opinii, choć fakt faktem, mogą się one gdzieniegdzie zacierać.
Mnie ten obraz nie rozczarował. Również TURBO nie zachwycił, ale ode mnie szczere 8/10, ponieważ przykuł moją uwagę i przyznam to szczerze - bardzo mi się podobał. Zakończenie "ZWŁASZCZA"! I miło, że tak się główny bohater zachował. Ja z całego serduszka polecam.
Nie wiem, do jakiej konkretnie grupy odbiorców się zwrócić... Ponieważ sam oglądam praktycznie "wszystko". Ale ktoś, kto kocha kino i docenia jego dzieciaczki, winien przede wszystkim z dystansem podejść do tego, co ogląda i nie pluć sie na wszystkie strony, z powodu scen, które dla Niego/Niej wydały się żałosne... Dla tych osób, długopis w łapę i piszcie wiekopomne, niezapomniane rzeczy, które WSZYSTKIM pozrywają d*py!!!!
No ładnie. to dla ciebie wyznacznikiem mądrości jest to jak kto ocenia ten film? Człowieku winszuję. Właśnie się zbłaźniłeś płaskim jak twoja stara tekstem.
"...Wpisujcie się tutaj..."
"...Innych o zdanie nie proszę..."
Jezu ale śmieszny jesteś - właśnie twój odmóżdżony wątek wymaga komentarzy osób według ciebie niemądrych bo nie oceniających tak jak ty - bo im się film spodobał :D
Powinieneś mieć nick "MyślącyTakJakJa Komentujcie"
A może powinieneś mieć nick "Myślący Inaczej" albo "Odmóżdżony"
he, jak jeden z fanboyów załozył podobny temat nic się nie odezwałeś
http://www.filmweb.pl/film/Drive-2011-399746/discussion/Wpisujcie+si%C4%99+tutaj %2C,1845349
nie przejmuj się, tu się odbywa krucjata przeciw złu hehe w kółko te same osoby w każdym temacie, tylko ich sprowokowałeś ;-) uważaj żeby Cie nie wyzwali od motłochu :D
swoją drogą ode mnie 5/10 za ten film za zdjęcia, muzykę. Odrąbałem połowę za przewidywalny scenariusz, ślamazarne tempo i grę aktorską.
10/10 z serduszkiem... niesamowity film po prostu piękny (to trochę dziwnie brzmi ale tak jest) dialogi są niepotrzebne, większość ludzi nie jest zbyt rozmowna po co więc udawać to w filmie... bardzo bardzo mi się podobał, gra Goslinga mnie zaskoczyła, był świetny....