PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228558
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

To żyje czy nie ? Nienawidzę takich zakończeń OTWARTYCH ...

użytkownik usunięty
farina280379

Kto? Standard? Bez komentarza....

Znaczy się masz pewność że umiera ? A może podejrzewasz? A jeśli pojawi się cz2 i okaże się że żyje tylko lizał rany w ukryciu och te zakończenia otwarte ....wrrrr

ocenił(a) film na 10
farina280379

Oby przeżył :(

użytkownik usunięty
farina280379

To był sarkazm, to nie jest zakończenie otwarte, przecież definitywnie jest pokazane, że przeżył, bo w innym przypadku po co tak długo trzymałby widza w niepewności/jednym kadrze, poza tym koleś zaraz potem odjeżdża jak prawdziwa rocknrolla, więc naprawdę nie mam pytań.

zgadzam się z( 800dpi) tak byłowg mojej oceny ! Więc skoro na 3 osoby każda ma inny pomysł znaczy się że nie trzeba sarkazmu tylko zdrowego rozsądku żeby widzieć że zakończenie jest otwarte hehehe...... mądralo....

użytkownik usunięty
farina280379

A wierz w co chcesz, jeżeli mówimy o zdrowym rozsądku, a nie realizmie, to charakter filmu nie wskazuje na nic innego i dla mnie nie podlega to dywagacji. :)

ocenił(a) film na 9
farina280379

Ale, że kto? Laska z łazienki w motelu? Wydaję mi się, że chyba nie żyje. Ale może mi się tylko wydawać ;) :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
farina280379

no dzięki. obejrzalam film do połowy i dzieki tobie nie chce mi sie go juz ogladac do konca BO WIEM JAK SIE SKONCZY!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
farina280379

Główny bohater miał zadziwiającą tendencję do samouleczania tudzież regeneracji :P

ocenił(a) film na 9
farina280379

to zakończenia nie jest otwarte. posiadanie dalej tych pieniedzy jak i obecność Gosslinga przy Irene ściągnęłaby na nich pewną śmierć, więc Gosslind]g pieniądze zostawił i zniknął :P

makoto_kino

Koles dostał w wątrobie,w normalnym zyciu już dawno by zdechł,a tam scena że już wieczór i sobie jedzie,jaaasssne .