Znaczy się masz pewność że umiera ? A może podejrzewasz? A jeśli pojawi się cz2 i okaże się że żyje tylko lizał rany w ukryciu och te zakończenia otwarte ....wrrrr
To był sarkazm, to nie jest zakończenie otwarte, przecież definitywnie jest pokazane, że przeżył, bo w innym przypadku po co tak długo trzymałby widza w niepewności/jednym kadrze, poza tym koleś zaraz potem odjeżdża jak prawdziwa rocknrolla, więc naprawdę nie mam pytań.
zgadzam się z( 800dpi) tak byłowg mojej oceny ! Więc skoro na 3 osoby każda ma inny pomysł znaczy się że nie trzeba sarkazmu tylko zdrowego rozsądku żeby widzieć że zakończenie jest otwarte hehehe...... mądralo....
A wierz w co chcesz, jeżeli mówimy o zdrowym rozsądku, a nie realizmie, to charakter filmu nie wskazuje na nic innego i dla mnie nie podlega to dywagacji. :)
Ale, że kto? Laska z łazienki w motelu? Wydaję mi się, że chyba nie żyje. Ale może mi się tylko wydawać ;) :D
no dzięki. obejrzalam film do połowy i dzieki tobie nie chce mi sie go juz ogladac do konca BO WIEM JAK SIE SKONCZY!!!!!!!
Główny bohater miał zadziwiającą tendencję do samouleczania tudzież regeneracji :P
to zakończenia nie jest otwarte. posiadanie dalej tych pieniedzy jak i obecność Gosslinga przy Irene ściągnęłaby na nich pewną śmierć, więc Gosslind]g pieniądze zostawił i zniknął :P