PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228557
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

co to jest??

ocenił(a) film na 5

Gra Gosling'a bez większych zarzutów, muzyka też całkiem całkiem... ale realizacja, scenariusz i wgl. wykonanie... masakra. Po pierwsze: nazwany filmem akcji... okej tylko szkoda że akcja sama w sobie tak naprawdę zaczyna się w połowie filmu. Po drugie: rozumiem pokazać realzm ale kurde... nie rozumiem sensu pokazywania rozwalającej się głowy w łazience... zgniatającej czaszki w windzie albo rozciętego przed ramienia. Spodziewałem się ciekawego filmu z fajnymi efektami specjalnymi z idealnie wyważoną akcjią i może jakimś ukrytym przesłaniem albo czymś nad czym możnaby się zastanowić... a tu co?? tak na prawdę nic... przykro mi ale 5/10 to najlepsze co może być. Ja nie rozumiem takich filmów jeśli ktoś mi to wytłumaczy (jeśli można w ogóle) to byłbym wdzięczny.

ocenił(a) film na 5
kruk01996

Też nie wiem po co w tym filmie ukazano tak brutalne i tandetne sceny jak np. w łazience czy windzie. Za bardzo kontrastowały z klimatem. Film miał na początku spory potencjał, ale niestety w późniejszym toku fabuły byłem rozczarowany. Ogólnie po tytule liczyłem też na jakieś ciekawsze pościgi i przede wszystkim interesujące samochody, no ale niestety mafijne porachunki przeważyły szalę.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
0wner2

Odezwało się dziecko które oceniło Toys Story na arcydzieło... Wrażliwy na sztukę he he he idź obejrzyj sobie Potwory i spółka może to Cię poruszy

Damietto

Ty jesteś poje bany, nie oceniłem Toy Story na Arcydzieło, o ile pamiętam dałem temu filmowi 8/10, ty masz downa?

ocenił(a) film na 9
0wner2

Wiesz ten film tak naprawde nie jest jakiś trudny. Po prostu trzeba to lubić , w dobie efektów specjalnych ten film przywrócił nam klimat kina lat 80 . Całość wyszła rewelacyjnie.

ocenił(a) film na 10
eadamiec1

i to cala prawda to jest na podobienstwo kina Quenitna Tarantino i Robreta Rodriueza w Grindhausach :D

scooter_2

Owszem, z tym, że tu jest na poważnie, a nie na żarty.

ocenił(a) film na 5
eadamiec1

hym... może chyba powinienem go obejrzeć z innym nastawieniem... bo wiesz patrze... tytuł: Driver... gatunek: akcja, więc czemu by nie obejrzeć sobie czegoś rozrywkowego w piątkowy wieczór?? A tu film który jest troche wymagający.

Dzięki :)

użytkownik usunięty
Damietto

Toy Story to rzeczywiście arcydzieło