Po trailerze spodziewalem sie filmu pokroju Transportera tylko ze z amerykaninem nie brytyjczykiem... niestety srogo sie zawiodlem.
Film mega nudny.
poscigow zadnych
akcji zadnej
DIALOGI O BOZE pietnastosekundowe pauzy pomiedzy wyrazami liniami takimi jak "cześć (pauza) czesc" i gra aktorska byla poprostu okropna
nie wiem nie jestem krytykiem filmowym i ten film moze ma jakies drugie dno ale ja poprostu tego nie widzialem. mega NUDNY!
Podzielam opinie, dawno tak nudnego filmu nie widziałem. Film rzekomo z gatunku akcji, a tu wielkie rozczarowanie. A trailer widziałem jeden, i myślę że tyle wystarczy, na resztę szkoda czasu. Soundtrack może być.
To nie jest film akcji. To nie jest film dla prostaków. To jest kino ambitne i artystyczne, trzeba mieć trochę oleju w głowie by go zrozumieć. 10/10
szkoda ze w trailerze tego nie napisali bym nie tracil czasu. nie szukam glebi i tematyki do rozmyslan w filmie o kierowcy... na dodatek o kierowcy ktory 1 wyraz mowi w 10 minucie filmu...
Rzeczywiście szkoda, ale można za to winić tylko gości od kampanii reklamowej. Reżyser spełnił swoją robotę wzorowo.
Ale ty masz człowieku nasrane w tej głowie. Czytałem Twoje wypowiedzi i wiesz co ? Gówno jesteś a nie znawca. Jakieś gnioty ocenia na arcydzieła zaciekle je broni jak by Ci z dupy coś wylewało. Słuchaj ty w ogóle jesteś jakiś POPIER.DOLONY nie umiesz odróżnić dobrego kina od gniotu !
Rozjebałem Cie! Idz się wypłacz w ojca jaja bo tylko zamęt tutaj robisz. NIE KARMIĆ TROLLA !