PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228557
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Po trailerze spodziewalem sie filmu pokroju Transportera tylko ze z amerykaninem nie brytyjczykiem... niestety srogo sie zawiodlem.
Film mega nudny.
poscigow zadnych
akcji zadnej
DIALOGI O BOZE pietnastosekundowe pauzy pomiedzy wyrazami liniami takimi jak "cześć (pauza) czesc" i gra aktorska byla poprostu okropna
nie wiem nie jestem krytykiem filmowym i ten film moze ma jakies drugie dno ale ja poprostu tego nie widzialem. mega NUDNY!

ocenił(a) film na 2
krzychomistrz

Podzielam opinie, dawno tak nudnego filmu nie widziałem. Film rzekomo z gatunku akcji, a tu wielkie rozczarowanie. A trailer widziałem jeden, i myślę że tyle wystarczy, na resztę szkoda czasu. Soundtrack może być.

krzychomistrz

To nie jest film akcji. To nie jest film dla prostaków. To jest kino ambitne i artystyczne, trzeba mieć trochę oleju w głowie by go zrozumieć. 10/10

ocenił(a) film na 2
0wner2

szkoda ze w trailerze tego nie napisali bym nie tracil czasu. nie szukam glebi i tematyki do rozmyslan w filmie o kierowcy... na dodatek o kierowcy ktory 1 wyraz mowi w 10 minucie filmu...

krzychomistrz

Rzeczywiście szkoda, ale można za to winić tylko gości od kampanii reklamowej. Reżyser spełnił swoją robotę wzorowo.

użytkownik usunięty
0wner2

jednak bliżej Drive do filmu akcji niż do kina ambitnego

No chyba jednak nie.

ocenił(a) film na 4
0wner2

Ale ty masz człowieku nasrane w tej głowie. Czytałem Twoje wypowiedzi i wiesz co ? Gówno jesteś a nie znawca. Jakieś gnioty ocenia na arcydzieła zaciekle je broni jak by Ci z dupy coś wylewało. Słuchaj ty w ogóle jesteś jakiś POPIER.DOLONY nie umiesz odróżnić dobrego kina od gniotu !

Damietto

Ok, wymień gnioty, które wg. ciebie oceniłem wysoko (prócz Drive).

ocenił(a) film na 4
0wner2

Rozjebałem Cie! Idz się wypłacz w ojca jaja bo tylko zamęt tutaj robisz. NIE KARMIĆ TROLLA !

Damietto

Eee? Ciekawe jakim sposobem? Nawet filmów nie potrafisz wymienić debilu?