PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228558
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

te sceny w ktorych kamera była ustawiona przez minute na myslacego nic nie mowiacego głównego bohatera.brak słów.az sie chcialo film przyspieszyć.nie mam w naturze wychodzenia z seansu przed koncem filmu ale była to jedyna rzecz która dogłębnie drążyła mój umysł....porażka

brutaliti

Spodziewałeś nieskomplikowanego filmiku akcji w sam raz do popcornu? Jak mi przykro że się zawiodłeś.

ocenił(a) film na 10
brutaliti

Jak ten film wspaniale demaskuje i dzieli ludzi prostych o prostych oczekiwaniach i ludzi dojrzałych o wysmakowanym guście. Takie posty cieszą mnie a nie smucą :-) Domyślam się, że nieznane jest Ci pojęcie suspensu ;-)

ocenił(a) film na 9
Przepraszam

Wspaniały film, Oglądając go przypomniałem sobie Hity Kina USA z lat 80, chwilę poczułem sie jak bym oglądał Taksówkarza lub Człowieka z Blizną.
Film dla ludzi mających wielki sentyment do starego kina USA.

ocenił(a) film na 3
Hidekiryu

Ja również oglądając ten film przypomniałem sobie te genialne filmy. I zdałem sobie sprawę, że Driver tylko nieudolnie próbuje je naśladować. Że jest w tym filmie pewna sztuczność, z którą nie potrafię się oswoić. Te przeciągane ujęcia sprawiają wrażenie, jakby reżyser podczas kręcenia był na straszny kacu i bał się popchnąć akcję do przodu, żeby się nie pogubić. Coraz mniej rozumiem ten zachwyt nad "wskrzeszaniem kina lat 80 metodą Tarantinowską"

ocenił(a) film na 9
brutaliti

Jak chcesz więcej dialogów to włącz sobie ROZMOWY W TOKU.