PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228558
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

nieporozumienie

ocenił(a) film na 3

po zapowiedziach czekałam na coś niesamowitego albo przynajmniej do obejrzenia... to miało być połaczenie romansu z akcją, (czyli idealny film dla większosci par) no cóż może i tak jest ale dla mnie to bardzo nieudolne połaczenie... Przez Cały film miałam wrażenie że wpadam ze skrajności w skrajność najpierw delikatniy spokojny klimat,a już w następnej scene zmiażdżona głowa.... Poza paroma scenami film ciągnął mi sie niesamowicie obejrzałam pierwsze 40 minut później usnełam być może końcówka była lepsza tego nie wiem i nie mam zamiaru ryzykować

SNOBKA

Skoro widziałaś tylko pierwsze 40 minut nie mogłaś obejrzeć miażdżenia głowy, bo to było pod koniec filmu.

ocenił(a) film na 3
0wner2

przecież to było zaraz po śmierci męża tej sąsiadki

SNOBKA

Scena w windzie rozpoczyna się po 1 godz i 10 minutach trwania filmu, który liczy 1 godz 40 min.

ocenił(a) film na 9
SNOBKA

Dwie rady. Tak od serca. Za darmo.
1. Przed seansem zapomnij wszystko co wiesz o danym filmie, bo łatwo można go niesłusznie zaszufladkować ["po zapowiedziach czekałam na..."].
2. Po seansie oceniaj za to czym jest, a nie za to, że nie okazał się być tym, czym myślałaś, że jest ["miało być połaczenie (...) idealny film dla większosci par..."].

Stosowanie powyższych zasad znacznie uatrakcyjnia obcowanie z filmami.

ocenił(a) film na 8
SNOBKA

Słowo "nieporozumienie" odnosi się do zapowiedzi, a nie samego filmu ?