PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228558
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Szczerze mówiąc, spodziewałam się zupełnie czegoś innego. Więcej akcji przede wszystkim, a
tu, proszę bardzo, nudy. Przynajmniej Ryan Gosling ratował sytuację, gdyby go nie było
wyłączyłabym film w połowie. A zapowiadał się tak ciekawie

pomaranczowysen

no właśnie, więcej akcji... to jest problem większości osób, bo tego właśnie oczekują ludzie.

darek12322

Tobie film się nie nudził? Nie zawsze filmy potrzebują dużo akcji i emocji, ale niektóre filmy które sugerują, że będzie się coś działo, że będzie to 'napięcie' a oglądasz i nic. Po Drive spodziewałam się tego napięcia.

pomaranczowysen

dlatego, że zrobili beznadziejną reklamę do tego filmu w Polsce. Ja wiedziałem, że ten film taki nie będzie ^^

darek12322

To byłeś w lepszej sytuacji ;) Chociaż nie widziałam reklam, to i tak myślałam że będzie o czymś innym. Nastawienie do filmu jest w sumie bardzo ważne, nie raz rozczarowałam się na filmach, bo wyobrażałam je sobie inaczej.

pomaranczowysen

a no właśnie. To proponuję obejrzeć go poraz drugi, nastawiając się w tą drugą stronę. Wiem, że to już nie będzie to, co za pierwszym razem, ale spróbować można.

darek12322

Właśnie, dobry pomysł. Drugie wrażenie może być lepsze. ;D Można się przyjrzeć szczegółom