dziwią mnie komenty: 2/10 - tragiczne itp jesli film ma srednia powyzej 7?????
Jeśli liczysz na dobre kino akcji to się grubo przeliczysz. Film jest dla ludzi którzy mają zbyt dużo czasu i nie wiedzą co ze sobą zrobić. Nie nadaje się na wieczorny relaks z piwkiem w ręku.
Tu masz całkowitą rację, liczyłem na to że będę mógł przy nim odpocząć a film wymagał od widza uwagi i skupienia. Pech chciał że lekko przysypiałem a rozbudowany dialog i bogactwo mimiki głównego bohatera raczej przychylały się ku drzemce niż wciągnięciem się w historię filmu. Obejrzę film jeszcze raz innym razem i może moja ocena wskoczy parę oczek wyżej. W błąd widza wprowadził trailer który zapewniał dobre kino akcji
Po 1. gusta, jak będziesz mieć szczęście to trafi w Twoje i ocenisz wysoko, jak nie to dasz np 2/10. Poza tym po opisie można odnieść mylne wrażenie. Ja spodziewałem się filmu akcji, okazał się trochę inny. W pewnym momencie poczułem się rozczarowany ale długo to nie trwało bo to naprawdę dobry film, tylko w charakterystycznym klimacie. Ktoś zarzuca że Driver to drewniana postać, dla mnie to jeden z ciekawszych bohaterów, taki introwertyk spod ciemnej gwiazdy. Trzeba zobaczyć samemu, ja szczerze polecam.