PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5825}

Duchy Marsa

Ghosts of Mars
2001
4,6 10 tys. ocen
4,6 10 1 10259
4,8 10 krytyków
Duchy Marsa
powrót do forum filmu Duchy Marsa

2/10

ocenił(a) film na 2

jak dla mnie to jest tragedia. Szczególnie żenująca jest w tym filmie fabuła, ale i gra, efekty specjalne jak i zdjęcia. Jako plus dla filmu jest, jedno zaskoczenie.. Mianowicie, niespodziewanie zginął najlepszy aktor (Jason) wchłoniety przez duchy marsa, nawet dokładnie tego nie pokazali. Jakby był jakimś unnamem:) Nie rozumiem co w tym filmie się może podobać, przypomina mi "Ostatnią Zimę"

Cald_Dashew

No tak Statham zginął więc film już chujowy!Heuheu "najlepszy aktor" zginął chlip chlip....ojoj,żenujący jestes ty człowieczku a nie ten film!Film daje rade w sam raz na jeden raz.A Carpentera polecam "the thing" \m/

WYKLETY

zgadzam sie z Caldem, to najgorszy film jaki widziałem ze Stathamem, kompletny brak fabuły.. John Carpenter chyba postradał zmysły

ocenił(a) film na 2
WYKLETY

Akurat to, ze Jason zginal uwazam za jedynego plusa tego filmu. Naucz sie czytac ze zrozumieniem. Film byl slaby jako caloksztalt. Jezeli zas chodzi o Twoj zalosny komentarz, ktory bez zadnego powodu obraza moja osobe, zal mi ciebie. Musisz byc bardzo sfrustrowanym maluczkim czlowieczkiem

Cald_Dashew

spoiler nie nauczyli cie zaznaczac?.....

ocenił(a) film na 2
batman270319996

Kto? Rodzice czy w szkole? Widac nie nauczyli.