PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=492200}

Dzień, w którym Ziemia zamarła

The Day the Earth Stopped
2008
3,6 1,6 tys. ocen
3,6 10 1 1558
Dzień, w którym Ziemia zamarła
powrót do forum filmu Dzień, w którym Ziemia zamarła

podróbka filmu z 1951r. i to miliard razy gorsza od tej z Keanu Reeves to wstyd taki film zrobić
zwłaszcza scena porodu żenada i tyle nie polecam.

maurycy1313

rany , a ja myślałam , że ten z Keanu był tragiczny.

kwachowa

I dobrze myślałaś, ten przereklamowany badziew z Keanu to dopiero stolec. Tu przynajmniej nikt nie obiecywał cudów a jednak dało się wytrzymać do końca.

maurycy1313

To wytwórnia Asylum, oni robią tylko takie filmy! :)
U nich każda duża produkcja ma swój odpowiednik takiej jakości.

ocenił(a) film na 3
Fantasy_Fan

Mockbuster

ocenił(a) film na 2
maurycy1313

Hej, zdecydowanie najpiękniejsze w tym filmie jest przesłanie! Dzieci jako wartość ludzkości- to tylko amerykanie mogli wymyślić. Rasa ludzka w tym filmie najpierw ostrzelała emisariuszy obcych w lesie, potem ich torturowała, goniła, okradła, atakowała rakietami, zamordowała dziewięć tysięcy ludzi, w końcu postrzeliła bez ostrzeżenia ale ,,Hej, patrz! Umiemy się rozmnażać! Wiem, że nawet jętki to potrafią, ale to nasza największa wartość!"

ocenił(a) film na 2
Merkurio

Masakra niech mnie ktoś dobiję co za gówno. Już wolę oglądnąć 4-głowe rekiny i mega jaszczury z mokradeł. Ten film to masakra sensu za grosz.

tankowiec_2

4-głowych rekinów jeszcze nie było.Na razie były tylko dwugłowe.

jporuba

I rekino-ośmiornice.

Moondog

I...a zresztą,co się tu wysilać.Macie od razu. http://www.filmweb.pl/user/Valdoraptor23/blog/547784

jporuba

rewelka brat! Że też komuś się chciało!. Co prawda dostrzegam braki (np brak Snow Sharks - śnieżny rekin! i innyuch) ale i tak kawał wybornej roboty.

ocenił(a) film na 2
maurycy1313

No poród genialny. Kobieta wyglądała i dyszała jakby grała w filmie xxx. Nawet sie nie spociła co dziwne biorąc pod uwagę że wydała na świat trzy miesięczne niemowle.