PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=44}

Dzień zagłady

Deep Impact
1998
6,6 37 tys. ocen
6,6 10 1 36691
5,3 10 krytyków
Dzień zagłady
powrót do forum filmu Dzień zagłady

A tak po za tym szkoda że nie zrobili całkowitej destrukcji ziemi w taki sposób, że większa kometa również uderza . To by był film...Zobaczyć zagłade ziemi :). Marzy mi się taki film, w którym pomimo bohaterstwa kilu ludzi i tak dochodzi do zagłady ludzkości. Motyw w "Jądrze Ziemi" był bardzo fajny, tylko po co ta podróż w celu ratowania??. Trzeba było zostawić. Fajnie by wyglądała ziemia upieczona przez wiatr słoneczny ;). Ech, marzenia....

ocenił(a) film na 4
Shagohad

"Fajny film, ale Armageddon lepszy" czyli, niestety, szykuje się totalna kupa; mimo to chyba jednak go obejrze:)

A propos, widziałem kiedyś film który kończył się zagładą całej Ziemi:) W ostatnim ujęciu jacyś naukowcy obserwowali za pomocą kamery coś co miało właśnie zniszczyć cały świat (nie pamiętam co to bylo). W pewnyum momencie zobaczyli śnieżący ekran= misja się nie powiodła :)

Shagohad

NO..... to by bylo ciekawe, widziec ziemie zniszczona. prawdziwy dzien zaglady, ale film i tak baardzo mi sie podobal...

ocenił(a) film na 7
Shagohad

Jak dla mnie dużo lepszy niż Armagedon. Ten drugi jest bohaterski i Amerykański aż do wyrzygania...
Chociaż w "Dzień Zagłady" również, jak to zwykle w produkcjach tego typu, ktoś musiał wpaść na "świetny pomysł w ostatniej chwili" no i wszystko skończyło się dobrze... :/

ocenił(a) film na 10
Shagohad

Moim zdaniem Armaggeddon był dużo słabszy - na obu byłem w kinie - a tak sie składa że były one w puszczane w dość krótkim odstepie czasu... miałem więc porównanie.

ocenił(a) film na 10
Shagohad

I Armageddon i Dzień Zagłady są dobre one niczym się nie różnią te filmy są właśnie o końcu świata.

ocenił(a) film na 7
Shagohad

Zagłada ludzkości ukazana jest w filmie "Ostatni brzeg"(On the beach).Gorąco polecam świetny obraz.

użytkownik usunięty
staszki

która wersja????????????????????????????????????????????????

ocenił(a) film na 8
Shagohad

tyle, że Armageddon jest dla, sorry, bezmózgowców, bo wali efekciarstwem, a tutaj mamy jednak do czynienia z dramatem w obliczu nieuniknionego..

ocenił(a) film na 7
diana6echo

Zgadzam się to bardzo dobry film zarazem dramatyczny jak i katastroficzny!!Moja ocena to 8/10!!!

ocenił(a) film na 8
Shagohad

Ja uważam również że film był bardzo dobry. Najlepsze efekty specjalne. Wszystko wyglądało bardzo realistycznie. Ale oglądałem 2/3 końcowe w TV ;/