I zastanawiam się dlaczego w większości takich filmów porzucany/a przed ołtarzem przyjmuje takie upokorzenie z uśmiechem i zyczy swej niedoszłej drugiej połowie szczęścia (!!!)
DOKłADNIE, co za beznadzieja; niby dlaczego większość uważa, że zostawienie kogoś przed ołtarzem jest takie romantyczne?!
a jak on jeszcze życzył jej szczęścia to myślałam, że padnę :/
To się nazywa szacunek do drugiej osoby. Poza tym tak zawsze jest, macie racje, ale na tym własnie mają polegać tego typu komedie romantyczne.
No cóż, to nie jest dramat, tylko komedia romantyczna. W sumie to facet porządnie się zachował, ale wyobrażam sobie minę innego faceta, jakby mu narzeczona coś takiego przed ołtarzem oznajmiła.
Ona: TO KONIEC Z NAMI TY FRAJERZE !!
On: no dobrze...tak musiało być..ale pozwól mi chociaż na kawałek TORTU!
radioactiv, albo cos takiego:
Ona: KOniec z nami, jestes nieodpowiedzialnym gowniarzem, za ktorego nie cce wycodzic...
On: Skoro tak... Zycze ci szczescia... Ale... noc poslubna sie odbedzie?
ale ja jestem czubek:P pozdr
w końcu komedia romantyczna w sam raz do pośmiania się ; może i było przewidywalne la ei tak bardzo fajny filmik