Czy mozecie mi podac jesli znacie tytuly piosenek z tego filmu bo sa bardzo fajne!
Jesli tak, to z gory tHx
Piosenki w tym filmie to chyba tylko takie krótkie fragmenty napisane do filmu bo ja szukałam i sa tylko króciótkie momenty z filmu np. "Hey Mickey", "I'm sexy, I'm cute I'm popular to boot", "Brr it's cold in here", "Are you ready for this" podaj e-mail to ci wysle lub napisz na moj kubajuszczyk@o2.pl
Pozdrawiam :-D
jeśli mógłbyś mi równiez wysłać to byłabym bardzo wdzięczna, bo prostu zakochałam się w "Hey Mickey" a.platek@wp.pl z góry thx :)
moj mail to lelel@tenbit.pl - jak mozesz to mi wyslis, tHX i buziaczki dla ciebie :*, a ta piosenka co leciala na kocu, to jest chyba "Hey Mickey!".
A ja mam utworki do wszystkich układów choreograficznych, jeśli kogoś interesują mój mail maarit89@wp.pl
Tutaj macie linka do tej piosenki z końcówki http://rapidshare.com/files/144219709/B_Witched_-_Mickey.mp3
A ktos zna ta piosenka, do ktorej oni tancza z tymi "magicznymi/blyszczacymi plauszkami" (nie pamietam dokladnej nazyw tych paluszkow;))
A wie ktoś co to za piosenka, która leciała w momencie gdy te dziewczyny z drużyny wchodziły do tej sali gdzie miały być eliminacje stanowe w tym cheerlidingu??