PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=715475}

Dzwoneczek i bestia z Nibylandii

Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast
2014
7,1 8,4 tys. ocen
7,1 10 1 8381
7,0 2 krytyków
Dzwoneczek i bestia z Nibylandii
powrót do forum filmu Dzwoneczek i bestia z Nibylandii

Byłem dzisiaj z dzieckiem na tej bajeczce. Bardzo fajna dziecku się podobało. Właściwie tak jak każda z przygód dzwoneczka, Jedyny minus jaki mnie zraził to to że ta bajka nie trwa nawet godziny. Osobiście uważam, że takie bajki powinny być wtedy tańsze, myślę oczywiście o cenie biletu. Ale bajeczke polecam dzieci się nie zawiodą ;)

ocenił(a) film na 7
tomekvectra

No właściwie to Disney nie przewiduje filmów o Dzwoneczku do kin. To tylko w Polsce tak mamy. Studio tylko dwie części wypuściło jako filmy kinowe a wszystkie pozostale od razu wydawane są na dvd dla disney store.

ocenił(a) film na 8
tomekvectra

Nie trwa nawet godziny? o.O To gdzie ty oglądałeś, to trwa ponad godzinę.

tomekvectra

Oczywiście że trwa ponad godzinę, również byłem ze swoim maluchem, miałem przykaz obejrzeć 5 części bardzo szybko :D zanim poszliśmy do kina. Ogólnie bajki z tej serii są bardzo fajne i stary chłop taki jak ja nawet uronił łze ze wzruszenia nie jeden raz.

ocenił(a) film na 8
tomekvectra

Widocznie poruszasz się poza czasem, bo wszystkie części kinowe Dzwoneczka mają ponad 1h, najczęściej okolice 1h10m-1h20m. Idź porozmawiaj z Einsteinem w innej rzeczywistości - w tej najpierw coś sprawdź zanim napiszesz.

chlodny

oki 1 godzina i 5 minut plus 10 minut napisy końcowe i 30 minut reklam i zwiastunów przed seansem.